Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak az "anorexiás" csajok a "menők"?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy látom, és hallottam is hogy a pálcika alakú csajok jönnek be a fiúknak.
Ez tényleg igaz? 16/L.
2012. máj. 29. 12:08
1/23 Dottorre válasza:
Nem, bejönnek a kicsit nagyobb, sportosabb nők is, csak a nagydarabok (értsd, nem arányosan kövér nők) nem.
2/23 anonim válasza:
Pálcikafiúnak pálcikalány tetszik.
Mi ezzel a gond?:-)
Egy érettebb pasinak (itt nem a tizenéves kis botsáskákra gondolok)a nőies nők tetszenek.Megkockáztatom,egy teltkarcsú hölgy még vonzóbb a számunkra...
5/23 anonim válasza:
6/23 anonim válasza:
Igen, és te soha nem fogsz kelleni senkinek! :D
7/23 anonim válasza:
Nekem nem feltétlen. Ált. undorítóak a vékony csajok, nincs mit fogni rajtuk... minek az? Csonttal csak a kutyák játszanak
8/23 anonim válasza:
Szerencsére ez is kezd már a múlté lenni, a pálcika csajok nem menők!! Most jönnek a sportos, feszes izmos alkat fun srácok. Sajnos a túl husisok ismét alul maradnak. :(
9/23 anonim válasza:
soha nem is voltak es soha nem is lesznek az anorexias csajok a menok. csak epp a tapasztalatlan fiuk elnek ebben az illuzioban. pont olyan kenyeletlen es kellemetlen egy csontsovany csaj mint egy duci. ami tenyleg szep az a "fogd meg" noi test.
10/23 anonim válasza:
Nekem azok a nők jönnek be, akiknek formás a combjuk, lapos a hasuk, szélesebb a csípőjük, közepes a mellük, kerek a fenekük.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!