Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a lányoknál?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és néha előtör belőle az hogy nem tudja mit szeretne úgy önmagától úgy tőlem szóval összességében a kapcsolatunktól. Ő azt mondja összezavarodik.Pedig szeret ezt sokszor hangoztatja! Én momentán nem tudom ezt hova tenni és rossz is mert állandóan emésztem magam emiatt. Elsősorban lányok válaszát várom, de mindenki véleményére kíváncsi vagyok! Mondjátok meg mi ez és miért van! F/19
2010. jan. 29. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Hány éves?
2010. jan. 29. 23:12
 2/9 A kérdező kommentje:
18 éves a drága.. de egyébként ezt megfigyeltem már más lányoknál is..nem ő az első akinél ez feltűnt már. Pedig soha semmivel nem bántom sőt lehet az is baj hogy már túlságosan kedves vagyok vele vagy nem tudom :D
2010. jan. 29. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért mert határozatlan és nem biztos az érzéseiben!Majd alakul,ne aggódj!Ne emészd magad,mert nincsen értelme!Élvezd,hogy együtt lehettek és lazits!:)))
2010. jan. 29. 23:27
 4/9 A kérdező kommentje:
értem..ezt megfogadom csak belül akkor is nyugtalanít :S meg hát az is szokás hogy valami baja van és az istenért nem mondaná el..de gondolom ez is ehhez köthető vagy...passz:S
2010. jan. 29. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát attol hogy szeret és hangoztassa attol még nagyon összelehet zavarodva, egy estleges fiu miatt vagy nem biztos hogy ez a kapcsolat jo neki, ahogy írtad nem mond el mindent, szoval ugy érzem hogy bizonytalan és nem elég erös benne a szerelem!! Bocsi hogy ez kell mondanom de voltam már énis ilyen helyzetben!! 19/L
2010. jan. 29. 23:43
 6/9 A kérdező kommentje:
értem..de hát ahhoz képest pedig elég rendesen dúl a love szóval olyan kényes témákat szokott felhozni h közös jövő gyerekek meg eljegyzés..tudom kicsit érdekes ez a helyzet..
2010. jan. 29. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze mert édekli a jövötök, vagy csak vígasztalásbol mondja hogy megnyogtasson lekileg hogy már ilyenen gondolokodik, de lehet ez egy elterelö hadmüvelet érted!! szoval nem tom elég zavaros ez a kis csaj lehet hogy valamit nem mond el neked vagy fél valamitöl!! nem tom fagatozzál, kérdezösködjél!! hátha megnyílik!! 19/L
2010. jan. 30. 00:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha magamból indulok ki: én mindig azt vettem figyelembe, hogy addig érdemes egy kapcsolatban lenni, amíg el tudom képzelni, hogy majd egyszer összeházasodom az illetővel. (Amikor valami miatt ezt kizártnak tartottam, szakítottam vele, még akkor is, ha egyébként szerettem és vonzódtam hozzá...)

Lehet, hogy egyben tervezgeti is a közös jövőt, meg fél is, mert nem tudja elképzelni, ezért van összezavarodva.

Na ez csak egy tipp, így látatlanban nehéz.

Szerintem szeretgesd, és ne akarj "mindent" tudni róla, mert ha érzi, hogy megbízhat benned, apránként majd úgyis elmondja magától, amikor eljött az ideje. Úgy mélyítheted a kapcsolatotokat, ha Te mesélsz neki magadról, az érzéseidről, gondolataidról, persze ezt sem "lerohanósan", a megfelelő pillanatokat kell elcsípni...

Minden jót Nektek!

:o)

2010. jan. 30. 15:36
 9/9 A kérdező kommentje:
hm.. jogos!
2010. jan. 31. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!