Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejtsem el
Figyelt kérdés
Belszerettem egy fiúba de ő azt mondta nem vagyok a stilusa.Higyek neki de elég kedves szokott velem lenni.Mit tegyek?2010. jan. 29. 22:44
1/12 anonim válasza:
Ezen sajna előbb-utóbb mindenki túl esik...hidd el... el kell felejtened sajnos....
és valószínűleg nem akar mégj obban megbántani, azért kedves veled....
2/12 A kérdező kommentje:
ezt már ő kőrte tőlem hogy feküdjek le vele de nem akartam
2010. jan. 29. 22:46
3/12 A kérdező kommentje:
Kössz de a felejtés a gyenge pontom de az idő majd remélem segit
2010. jan. 29. 22:52
4/12 anonim válasza:
Azért mondta azt, hogy nem a stílusod, mert vissza utasítottad őt, hogy lefeküdjetek egymással.
5/12 A kérdező kommentje:
és akkor most mit tegyek
2010. jan. 29. 23:06
6/12 anonim válasza:
Hát figyelj!! Elég rossz érzés lehet ha visszautasítanak de szerintem attol hogy kedves az csak azért van mert nem akar megbántani vagy csak jo barátoként kezel, szerintem hagyd azt a fiut mert annyit nemér, hogy beleszeress!! szoval keress magadnak mást mert ez a fiú ugysem fog veled járni, max a szex kedvért teper rád és kész ennyi lessz!! 19/L
7/12 A kérdező kommentje:
igazad van
2010. jan. 29. 23:14
8/12 anonim válasza:
Hagyad azt a fiút, tényleg komolyan mondom, mert ök csak szédítenek meg rázzák magukat neked hogy mégjobban beléjük szeress és utánna meg nagyot csalodol, érted!!! Mondom nem ér annyit mert te többet érdemelsz nem ilyen fiut mint ő!!! DE TE TUDOD!! 19/L
9/12 A kérdező kommentje:
De ő nem olyan mint a többi pasi
2010. jan. 30. 21:59
10/12 anonim válasza:
Buta vagy, ha még próbálkozol.Bocsi, de szánalmasnak fog nézni, ha még tekersz miután lepattintott magáról. Annyi pasi van még a világon, biztos találsz olyat, akinek te vagy az esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!