Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékkal leped meg a párodat Valentin napon?
Figyelt kérdés
én készítek só-liszt gyurmából egy macit aminek a kezében lesz egy szív(minden évban szoktam készíteni saját készítésű ajándékot) meg szoktam venni hasznosat is :) és asszem az most egy parfüm lesz
22/L
2010. jan. 29. 21:23
1/10 anonim válasza:
Szia! szerintem nagyon jó ez a maci + sziv, föleg ha kicsit romantikusabb a barátod. Kreativ és tényleg TE adod neki ^^. Tök jó, én tuti örülnék neki. 17/f
2/10 A kérdező kommentje:
nem az a romantikus fajta, viszont szereti az ilyen dolgokat főleg hogy én fogom készíteni neki, szereti hogy ilyen kreatív vagyok
2010. jan. 29. 21:47
3/10 anonim válasza:
most költözöm uj lakásba,eddigi lakáshoz csak kulcsa volt,most kap egy külön polcot a szekrényemben,benne egy váltás ruhával (nadrág,boxer,polo,pulcsi,zokni)
igy akkor marad itt amikor akar,nemkell előtte hazaszaladnia ruháért másnapra...(persze ez finom utalás arra hogy idővel ide is költözhet,3éve együttvagyunk)
22/L
4/10 anonim válasza:
semmilyennel, most szakítottunk...........
ez van.
5/10 anonim válasza:
mi nem tartunk. a párom nem szereti..velem meg az előző barátnő pont valentinnakor szakitott. érzékeny lélek vagyok, nagyon beletiport a lelkembe ezzel a jelenettel. igy nem szivesen tartok valentinnapot. elég neki egy puszi is. --Chocky--
7/10 StephanieXx válasza:
Valentin napi fotókönyv(L)
8/10 anonim válasza:
Sztem sütök neki sütit mert nagyon édesszájú. Meg ami még eszembe jut:)
9/10 anonim válasza:
semmivel, mert nyálas hülyeségnek tartom (ezzel a férjem is így van, szerencsére...különben az első plüssmaci után repült volna :P)
10/10 anonim válasza:
16:27es nagyon sajnálom a szakitást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!