Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi kell a tökéletes párkapcsolathoz? (például:titeket nem érdekel a pletyka ezt ne is hozzuk fel nektek, vagy ne öntsük nektek ki a szívünket stb. )?
Én elvárom, hogy a barátnőm mondja, ha bántja valami. Azért vagyok vele, mert szeretem, és nem csak akkor a barátnőm, ha boldog, hanem akkor is, ha szomorú. Azért vagyok, hogy támogassam.
Nekem egy tökéletes párkapcsolathoz az kell, hogy szeressenek, és hogy ne mindent nekem kelljen megcsinálni.
23/F
Kölcsönös bizalom és szeretet.
A pletyka annyira nem érdekel, de felőlem elmondhatja, csak akkor számítson arra, hogy csak bólogatok.
Viszont a szívét bármikor kiöntheti nekem. Azért vagyok, hogy elmondja, hogy mi a problémája, mit érez. De ez is kölcsönös alapon kell működjön. Nem vagyok gép, nekem is vannak érzéseim és ha nem hallgatna meg az nagyon rosszul esne.
20/f
/Kölcsönös bizalom és szeretet. /
Igen,ez az ami pont nincs.
Sör kell meg ROCK-N-Roll.
Abban nincs csalódás.
A pletyka pedig nem érdekel,a párkapcsolat sem... :D
annyi párkapcsolatom volt életemben már,hogy púp lenne a hátamon...
tudjon főzni
tudjon beszélgetni
ne legyen örökmozgó
találja fel magát
legyen hűséges
kb ennyivel beérném!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!