Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha elvárom azt egy lánytól, hogy tudjon jól főzni?

Figyelt kérdés
Gyűlölök főzni, nem lelem örömömet benne, még az elején nagyobb örömmel kezdtem el és azt hittem nagyon megfogom szeretni, de már nagyon utálom és utána elmosogatni. Nem kell az, hogy mesterszakács legyen, de valamilyen szinten szeretném, ha főzne mindkettőnkre. Úgy látom mostanában nem olyan sok lány leli benne örömét és ez elég zavaró. 24/F
2014. nov. 22. 12:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy lehet, hogy ezen az elváráson te fogsz rajtaveszteni. Mert elképzelhető, hogy a neked amúgy mindenben ideális nő megismerkedéskor még nem mozog olyan otthonosan a konyhában, később viszont príma kis szakácsnő lenne belőle.

A másik, hogy tapasztalatból mondom, egy szerelemben, egy jó párkapcsolatban nem ez fog számítani. Persze, ha társat akarsz és nem pótanyucit, ha majd nem laksz már anyucinál.

Nem baj egyébként, ha szereted, ha egy nő tud főzni meg az sem, hogy mivel te utálod, így jó lenne, ha a lány szeretné, csak mint elvárást kicsit erősnek érzem.

2014. nov. 22. 13:29
 12/19 anonim ***** válasza:
De ebből az következik, hogy neked kell az összes fizikai munkát megcsinálni a házban pl: feltenni egy lámpát, megcsinálni a csapot, felfúrni egy polcot, olajat/gyertyát cserélni a kocsiban és azt rendben/tisztán tartani. Nálunk pl a barátnőm főz és takarít, de ha IKEÁ-ban veszünk egy szekrényt, akkor nem ő kezd el legózni vele.
2014. nov. 22. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, ha elvárod, de cserébe adj te is valamit :) Ami csak a te dolgod.. Meg ne úgy kezdd az ismerkedést,h tudsz főzni?

Nem, erre ott hagyod..

Később még simán belejöhet :)

2014. nov. 22. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Itt a nagy gáz ott kezdődik ,hogy nem tudni ,kin van a nadrág és kin a szoknya!!! tizen éves lányok hőzöngnek a főzés és a házi munka ellen !! Szép jövőtök lesz gratula nektek!! NEM BAJ ha elvárod a nőtől ,hogy tudjon főzni!!!
2014. nov. 22. 15:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Na, jó azért utolsó: Nem attól lesz valakiből valaki, mert tud főzni... Könnyen bele lehet jönni, amúgy is.
2014. nov. 22. 16:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy definiáljuk a nő fogalmát. Sajnos valóban létezik az a réteg, aki szerint a nő mosó-főző-takarító-szülőgép.

Szerintem semmivel nem kevésbé nőies például Katalin hercegné, pedig esküdni mernék, hogy több időt tölt a gardróbban a stylistjával, mint fakanállal a kezében a konyhában.

2014. nov. 22. 16:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Mondom nem baj, ha nem tud annyira nagyon jól főzni csak jól esne, mert a főzésben nincs valami nagy tehetségem, pedig eleinte nagyon szerettem főzni, de mára már egy sültkrumplit se tudok jól összedobni, és sajnos nincs nagyon tehetségem sok mindenben, mint pl. a barkácsolásba se, egy ikeás szekrény összeállításával nem nagyon tudnék boldogulni. Egyedül az edzésben vagyok jó, amit tudok élvezni és jól tudom érezni magam tőle, sokat segített nekem. Szeretet, tiszteletet, törődést, odafigyelést tudnék nyújtani neki, az érzelmi dolgokban nagyon jó vagyok.
2014. nov. 22. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja... Közben a nő meg szakadjon meg. Bele lehet jönni. Férfinak és nőnek egyaránt. Régen nekem se ment. De könnyen megtanultam. És, azért ez gyenge duma, hogy krumplit se tudsz kisütni. Mert az meg már bénaság...
2014. nov. 22. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem baj,ha elvàrod egy lànytòl,hogy fõzzön ràd,de akkor õ is jogosan fogja fogja elvàrni tõled azt,hogy megcsinàlj minden olyan feladatot,ami egy férfi dolga a hàztartásban,és az bizony nem az edzés meg a szeretetadàs,hanem ahogy màr valaki leìrta elöttem,az összes fizikai munka elvégzése.A hagyomànyos csalàd modell nem azt jelenti,hogy a nõ elvégzi a nõi munkákat,a férfi meg semmit sem csinàl közben..

Ha te azt tartod nõiesnek,hogy egy làny süt-fõz,akkor te is legyèl férfias,és tanulj meg barkàcsolni,szerelni,mert ez a dolog csak oda-vissza müködik.

2014. nov. 23. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!