Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt repülünk New York-ba és félek, hogy nem leszek erős. Mit csináljak? Menjek később és egyedül?
A legjobb barátnőm volt barátjáról és rólam van szó. Nyáron együtt voltunk a Soundon és ott kicsit összegabalyodtunk a nyaralójukban. Utána megbeszéltük, hogy ez így nem jó, stb. Azóta próbálunk erősek lenni, neki nem ment, nyár végén szakítottak. Utána együtt mentünk a szeptemberi Jay-Z és Beyoncé koncertre, vagyis megbeszéltük, hogy nem együtt megyünk, csak ugyanazzal a járattal és ugyanabba a hotelbe megyünk. Nem lett jó vége az útnak...
Viszont már két hónapja nem történt közöttünk semmi és szeretném, ha ez így is maradna. Nem akarom, hogy a legjobb barátnőm rájöjjön mindenre és megutáljon.
De a sráccal repülök New York-ba decemberbe. Ez nem is lenne baj, viszont Londonban leszünk 2 éjszakát (csak magamnak akartam ezt kiharcolni, most, hogy tudom, ő is ott lesz, már nem túl jó ötlet). És nem szeretném, ha elcsábulnék, vagy egy hosszabb éjszaka után olyan történne, aminek nem kellene... Szóval értitek.
Az a baj, hogy még senki nem volt rám ilyen hatással. Ha csak rám néz, már a plafonon vagyok, ha hozzámér, végem.
17/L
Ha az irigység fájna...
Ne legyetek már ennyire szánalmasak.
Figyelj pasi vagyok
Szerintem ha van alkalmad egy jót du*ni akkod ne szalaszd már el...
Elkövetted egyszer
Elkövetted kétszer
Magyarok vagyunk nem?innentől már tudod...:D három+ ráadásig meg se állj!!
Ha tényleg egy Adonisz a csávó és ku**@jó vele a seksz akkor mirevársz?
Az élet tellik és elvégreis a barátnőd exe...kinem szarjale? Honnanafa@**omboltudnamegabaratnod?Kit izgat?mertmégha a barátnőd pasija lenne akkor aztmondom hogy egy riban*vagy de így?Minden dolognak ára van és ha te tisztában vagy az értékrendeddel tudod mit miért teszel szarsz a világba éled az életed akkor nehogymár kihagyd..ez az én véleményem pasi szemmel és ha ésszerűen gondolkodsz és tudod mimek mi a következménye vagy mi lehet a következménye akkor el tudod ezt saját magad is dönteni!Ha ezt most megteszed arra kehet hogy a barátságotok megy rá megér ez neked ennyit?döntsd el te tényleg ennyire tiszteled a barátnőd? Mennyire jó a kapcsolatod a barátnőddel?
Szerelemben háborúban nincsenek szabályok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!