Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A sulimba észrevettem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sulimba észrevettem hogy egy fiú mindig nézz. Olvasd el az alatti szöveget! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem belé. Eltelt két nap hogy folyamatosan néztük egymást. Utána elkezdett furán viselkedni. Ha ránézzek gyorsan elfordítja a tekintetét, de sokszor látom hogy fél szemmel még engem nézz. És a barátnőm is megerősítette hogy amikor nem nézek rá mindig figyel. Mit csináljak? Utánozzam? Én se nézzek rá? Hogy adjam a tudatára hogy nekem ez nem jön be -mármint hogy elfordítja a tekintetét.
2010. jan. 29. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

előző válaszoló: XDDD

am sztem is menj oda és mondd neki, h láttad h nézett meg ilyesmi és h téll tetszel e neki..legegyszerűbb mód

2010. jan. 29. 19:23
 12/12 A kérdező kommentje:

16:44=sztem ez egy fölösleges kérdés....

16:47=kösz :D Ő kezdte el ezt a "nézegetést",inkább én nekem nem kellene tudnom ezt a viselkedést...ha érted, mire gondolok. :D

16:55= lehet hogy az lenne a legjobb megoldás, de nincs szívem hozzá :)

17:06= NE ÍRJ IDE, HA NEM TUDSZ NORMÁLIS VÁLASZT ADNI!

17:33= De hát most menjek oda hozzá csak úgy hogy beszélgetni akarok vele....nem tom. De azé kösz :D

17:48= XDDDDDDD jó a humorod! Öhm, nem is olyan rossz....de azt mondom neked is mint 16:55-nek.

18:10=NE ÍRJ IDE HA VLAMI NEM TETSZIK!!!!VILI?

19:16=XD de nem hiszem! Bár.....add meg az msn címed -ha van- és meglátjuk :)Vagy mond meg a neved....neeeem, nem gondoltam komolyan :D

19:23=köszi :)

Am vlamit kitaláltam barátnőmmel, szurkoljatok! Ha lesz vlami szólok!

2010. febr. 1. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!