Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet mondott. Ti hogy reagáltatok volna?
Tegnap este összekaptunk a párommal (kissé ittasan jött haza) és a vita hevében ezt mondta nekem: biztos anyád is szégyelli, hogy megszült téged.
Én annyira lefagytam, hogy csak annyit tudtam reagálni, hogy hagyjon békén, aludni akarok.
Mérhetetlenül rosszul esett ez nekem, hiába csak a vita hevében mondta. Nem kért azóta se bocsánatot, úgy viselkedik, mintha semmi se történt volna.
Ti mit tennétek?
aki kicsit hevesebb vérmérsékletq, veszekedés közben lazán mond ilyeneket. nem túl szép, és intelligens dolog, de ez van.
én is ilyen vagyok, ha mérgemben nagyon durvákat bírok beszólni, a legtöbben szerencsére nem veszik komolyan, aki meg igen, attól utólag általában bocsánatot kérek.
ne szívd mellre a dolgot, nem gondolta komolyan, mondd el neki,hogy te olyan ember vagy, aki ezt nem tolerálja, szóval legközelebb fogja vissza magát.
emberek vagyunk, csak egy randa szó miatt nem éri meg pukkadni :)
Azért jó lenne tudni, hogy ezt mi előzte meg, min kaptatok össze, te mit mondtál neki? Egy kiragadott mondatból nem ítélnék meg senkit sem.
Ivott is, vitatkoztatok is, nem biztos, hogy komolyan gondolta. Sőt, lehet, hogy nem is emlékszik már rá :D
Kiba$znám.
Miért? Mert se az alkohol, sem a vita nem jogosítja fel, hogy így beszéljen.
(Lehet, nem is emlékszik már rá? Exem sem emlékezett másnap, hogy éjszaka átöleltem, és azt mondta, hozzá ne merjek nyúlni, mert megöl.... Az a baj, hogy én viszont azóta sem felejtettem el.)
Ti hogy reagáltatok volna? - nem tudom, mert soha nem koltoztem ossze azon pasikkal, akik bunkok ittasan.
Apukam es a csaladban mas ferfi rokonok is nagy ritkan beszittyoznak, de a vicces bohoc jon elo beloluk sohasem a bunko paraszt. Nalam a reszegen hazajoves "valo ok", ugyh egy ilyen kapcsolatot nem is folytatnek tovabb.
Persze te mar benne vagy, nehez dontes, de jo ha valamit megtanulsz egy eletre, ittas emberrel ne beszelgess csak a focirol/nokrol/kocsikrol, mert ertelmes kommunikaciora keptelenek, ugyhogy igazabol ne is csodalkozz, hogy ez jott ki belole, foleg ugy, hogy gondolom nem azzal vartad, mikor belepett, hogy szivem finom volt a sor vagy ma inkabb palinkat ittal, es a haverok hogy vannak?
Ti mit tennétek? Erosen elgondolkodnek rajta melyik fontosabb szamomra az illeto vagy a sajat lelki bekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!