Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar engem vagy nem?

Figyelt kérdés

Egy nagy cègnèl dolgozunk, mindketten vezetõ beosztàsban, õ viszont a fõnököm. Munkànkbòl adòdòan egèsz nap telefonos kapcsolatban vagyunk, együtt szervezünk, megbeszèlèseket tartunk. Egyszercsak èszrevettem, hogy bòkol a telefonban, szemèlyes talàlkozàskor hosszan, mèlyen a szemembe nèz, sokszor hozzàmèr, tetõtõl talpig vègigmèr stb. Elkezdtem viszonozni ezeket az aprò jeleket, ès lassan egyre közelebb kerültünk egymàshoz. A munkamegbeszèlèsek közben egyre jobban megismertük egymàst, ès valahogyan ott volt a levegõben, hogy összetartozunk. De mindig megtartottuk azt a tàvolsàgot, hogy ez mègiscsak munkahely. A bizalom is elõkerült, amivel mindketten hadilàbon àllunk, òriàsi csalòdàsok (nemcsak szerelmi) miatt.

Azt èrzi az ember, ha màr ott tart a dolog, hogy talàlkozni fogunk, a munkahelyen kìvül, mèg ha ez kicsit bonyolult is.

Amikor egy napon vàratlanul kirùgjàk õt. Bejött hozzàm az irodàba, ès elmondta, hogy szeretne elbùcsùzni, mert megkapta a felmondàsàt. Beszèlgettünk, aztàn àtöleltük egymàst szorosan, ùjra ès ùjra. Fogta a kezemet, ès nem engedtük el egymàs pillantàsàt. Megadta a privàt szàmàt, èn rögtön ràcsörögtem. Mikor elment, az valami rettenetes volt. Ès azòta nem jelentkezik. Èn nagyon vàrtam, hogy fog, de semmi. Iszonyatosan kiborultam, nem rèszletezem. Aztàn àtgondoltam, ès nem tudom, mitèvõ legyek. A munkahelyen kifùrtàk, akiket baràtoknak, jò kollègàknak tartott, ellene fordultak. Ès itt jön a kèpbe a bizalom. Nem tudom, mire vèljem, hogy nem jelentkezik. Ami köztünk kialakult ès volt, az csak jàtèk volt rèszèrõl? Csinàl ilyet valaki 38 èvesen a màsikkal? Vagy amiatt nem jelentkezik, mert nem tudja, bìzhat-e bennem? Ha valòban annyira tetszettem neki, ahogyan mutatta, szinte kiràlynõnek èreztem magam mellette, akkor õ ilyen egyszerûen tovàbb tud lèpni? Ìrjak neki èn, vagy hìvjam fel? Ezen dillemàzok, de valahogy azt vàrnàm, hogy õ tegye meg ezt a lèpèst, mèg akkor is, ha õt rùgtàk ki, õ ment el. Vagy nem tudhatja, èn hogyan viselkedek a tàvollètèben a tòbbiekkel, ès nem bìzik bennem igazàn?

2014. nov. 20. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10: És szerinted ez a nőügyekre is vonatkozik? Komolyan mondom, ezzel már befejezem, de nem vonhatsz le arra vonatkozóan is egyértelmű következtetést. Rengeteg munkájában sikeres ember van, akinek mégis nehezére esik kapcsolatot kialakítani, aminek pedig ezernyi oka lehet.
2014. nov. 20. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően titeket a munkahely kapcsolt egymáshoz. Sajnos nem alakult ki ezen kívüli személyes viszony. Ő valószínűleg, ha még nem talált állást, minden volt munkatársával szemben értéktelennek gondolhatja magát. Talán igyekszik mindent kizárni a gondolataiból, ami ott volt. Rendezi a sorokat. A volt, állásban lévő kollégákkal kapcsolatban ő vesztes helyzetben van, hiszen elküldték. Elképzelhető, hogy-e miatt nem keresi a találkozást. Hiszen ebben az új felállásban nem a domináns vezető szerepben van, hanem az állás nélküli, segítségre szorulóéban. Egy férfi alapvetően idegenkedik attól, hogy egy nővel szemben alárendelt szerepben jelenjen meg.

Lehet, addig nem akar jelentkezni, amíg ismét dominánsként nem tűnhet fel, mondjukegy még jobb állásban, mint korábban volt.

Azt javaslom, ha vágysz a társaságára ne a férfi-nő-randi-etc. felállásból indulj ki, ekkor valóban neki kellene keresnie, hanem keresd meg mint a volt kollégád, akivel jóban voltál, és kíváncsi vagy rá. Vagy ami jobb lehet, kérj tőle tanácsot egy nehéznek tűnő ügyben a munkahelyeden, így elismered a kompetenciáját és a dominanciáját és nem lesz kellemetlen neki találkozni. Aztán a kapcsolatotok már egy munkahelyen kívüli térben kezd alakulni, és ha tényleg ott van az, amit sejtettél, akkor ki is fog bontakozni. :) 36/F

2014. nov. 20. 23:44
 13/13 A kérdező kommentje:

11 Szerintem abban sincsenek gondjai, de lehet, hogy a làtszat csal ès igazad van.

12 Köszi a rèszletes gondolatkifejtèst, nagyon örülök neki, mivel hasonlò korú fèrfi vagy. Ezen nagyon elgondolkodtam... Ès mindenkèppen vagyunk olyan viszonyban, hogy ìrhatok neki. Aztàn elvàlik. Vagy nem tudom... De nehèz ez.

2014. nov. 21. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!