Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak emberek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt, hétvégén lesz buli,barátom szülinapja ma van, akkor ünnepelnénk, de a barátnőm nem akar elengedni, mert hogy megcsalnám, meg betegesen féltékeny, az is baja ha köszönök a lányoknak.

Voltak lány barátaim, mióta vele vagyok egy sincs.

Buliba se akar engedni.

ÉN TELJES SZÍVEMBŐL SZERETEM ÉS NEM CSALNÁM MEG, EZ NEM LESZ ÍGY ÁLLAPOT, AZT MONDTA HA MEGYEK BULIBA SZAKÍTANI FOG.

MIT CSINÁLJAK?

2014. nov. 20. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez nem normalis dolog!

En is ateltem ugyanezt, csak baratom volt ilyen. Egyet biztosra mondok neked! Ha ilyen marad, akkor ha nem most, akkor kesobb fog megorjiteni ezzel es kesobb meg fajdalmasabb lesz a szakitas. 1 honapja vagytok egyutt? Talan meg most meg kene szabnod a hatarokat. Ha egyszer engedsz az erzelmi zsarolasnak, kesobb eloszeretettel fogja alkalmazni. Engem a baratom nem akart elengedni egy ifjusagi klubb, ahova tetejebe onkenteskedni mentem, merthogy kell az erettsegimhez. En vegul elmentem, azt mondta akkor most szakit. Elindultam, par percre ra felhiv sirva, hogy most komolyan elmentem? Kifejtettem neki hatarozottan, hogy IGEN! Es vegul az jott ki az egeszbol, hogy rendben, nagyon rossz neki, hogy en elmegyek, de barhova mehetek, csak maradjak vele.

Mondjuk az en esetem lehet kisse mas teszta. Merthogy masfel eves kapcsolat volt ez.

2014. nov. 20. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Menj el b*zdki, egyszer élsz, használd ki amíg fiatal vagy.
2014. nov. 20. 22:00
 13/15 anonim válasza:
Lehet hogy nagyon szereted, de.. figyelj, ha ennyiért szakít akkor ez a lány nem érdemel meg téged. Én is simán elengedem a barátom bárhová mert megbízom benne, amúgy sem szakítanék csak mert...elmegy egy buliba. Menjen. Nem fog semmit csinálni. És ha ez a lány ennyire nem bízik benned..akkor inkább hagyd. Nem éri meg egy ilyen embert választani a régi barátaid helyett.
2014. nov. 20. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
ha nem akar megbízni benned, akkor ajánld fel neki, h menjen veled, ennél többet nem tudsz tenni sztem.
2014. nov. 21. 05:04
 15/15 anonim ***** válasza:
menjetek együtt a buliba!
2014. nov. 21. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!