Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szeretik az emberek altalaba veve a nagyobb korkulonbsegeket? Miert csak azt a 2-3 ev korkulonbseget preferalja mindenki?
JAVITOK:
Nyilvan NEM olyan esetre gondolok....:D
ez csak a szavak szintjén van így
a valóság az, hogy sok olyan van, egyre több, ahol 10-20, sőt 30 év a különbség
szóval a szemednek higgy, illetve a szívednek
egy idősebb pasival lehet, hogy nem lenne anyagi gondod, mint egy veled egykorúval nyomorogni és ez sok kapcsolatot tett már tönkre a szocializmusban,
most meg főleg, amikor minden a pénzről szól
amúgy meg kell is a 10 év különbség, mert tapasztalatom szerint, így fejben is egy szinten vannak, mivel egy nő érettebb azonos korabeli férfihoz képest
Kedves utolso, ugy tudtam ez csak kamaszokra ervenyes :D
De koszi a valaszokat :)
érettebb a nő? nagyon vicces,ha a pénz szagát kell megérezni kilométerekről igazán fejlettebb az agya.
velük szagoltathatnák ki bankrabláskor.De elég az,még annyit hiányolok hogy egy tál étel összedobásához elegendő értelmi szint hiányzik sokszor.
amúgy nincs bajom a korkülönbséggel,nekem bejönnek a 45 50es nők,szóljatok anyukátoknak,írhat nekem nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!