Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szeretik az emberek altalaba veve a nagyobb korkulonbsegeket? Miert csak azt a 2-3 ev korkulonbseget preferalja mindenki?
#6 mi ez a hülyeség? :)
A 30-as nőnek 40-es pasija van, a 20 éves srácnak meg 18 éves barátnője. A 14 éves srác az akinek még várnia kell pár éven, a 70 éves nénik meg egyedül lesz egy darabig. Legalábbis statisztikailag.
Szóval nem. :)
Én az idősebb nőket preferálom és leszarom, hogy kinek nem tetszik... :3
23/F
Hm. Barátnőm idősebb nálam, tíz évvel. (Ő 39, én 29.) De! A korkülönbség a mindennapjainkban, az életünkben fel sem vetül. Azonos a világlátásunk, az életről alkotott képünk, hasonló a természetünk, illünk egymáshoz.
Szerintem ez fontosabb a születési dátumnál. A saját generációmban, a "korban hozzám illő" csajok közt (huszasok), rengeteg az éretlen lány, aki a party-buli-iPhone-facebook bűvös négyszögében él. Szóval preferálhat mindenki, amit akar, nálunk a személyiség számít :)
köztünk 20 év van és semmi gondunk nincs, az anyagiakra fogni meg nevetséges, mert nálunk én vagyok a fiatalabb és kétszer annyit keresek, szóval nem a pénzéért vagyok vele, az biztos
hátránya persze, hogy lehet, mert máskor akarnak gyereket, vagy az egyiknek már van, mégis mit csinálnak együtt, közös érdeklődési kör, kinek mi a munkája és mennyit dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!