Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint nem szeret engem, vagy miért reagált így?
Figyelt kérdés
Barátommal szakítanom kellett mert már az utóbbi időben nem igazán láttam rajta hogy akarja e még ezt a kapcsolatot, nem udvarolt csak simán elvoltunk.., azt hittem hogy ha szakítok vele akkor majd összeszedi magát és többet fog velem foglalkozni,, hát nem így történt. szakítás napján elmondta hogy szeret és nagyon fogok neki hiányozni, de azóta semmi. ez már kb két hete volt. én teljesen kikészültem és ma megírtam neki hogy akkor törölje le az összes közös képünket mert már van egy ujj udvarlóm. azt reméltem hogy majd így valamit kicsikarok belőle de erre ő semmi válasszal kitörölte és engem is letiltott. ezek szerint van már valakije,, vagy soha nem szeretett vagy miért csinálja ezt velem??2014. nov. 20. 20:57
1/5 anonim válasza:
Lol, gondolom kb. 14 lehetsz. Azért gondold át még egyszer: szakítással próbáltad erősíteni a kapcsolatotokat. Érdekes.
2/5 anonim válasza:
Gondold magad a helyébe. Ha nem megy elmondom elég szemét voltál szakitasz vele aztán törölteted vele a képeiteket meg azzal henceg hogy van udvarlód. Oké hogy nem gondolod komolyan de ő ezt nem tudja.
3/5 anonim válasza:
Röhejes vagy. Mit vársz? Kezdjen könyörögni neked?
4/5 anonim válasza:
jót röhögtem, megy a high-five :D
5/5 anonim válasza:
Ezek szerint elérted amit akartál. Edd meg amit főztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!