Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az én hibám?
Figyelt kérdés
Nagyon élvezem a szexet a barátommal, de még soha nem volt Vele orgazmusom. Amikor már ott tartok, hogy na most 100%, hogy elélvezek akkor mégsem. Az én hibám? Esetleg a barátomé?2010. jan. 29. 13:15
1/7 anonim válasza:
Vele? tehát mással már volt?
Hát ez eléggé összetett dolog hogy konkrétan meglehessen válaszolni. Több előjáték? Barátod részéről több "tanulás" erről? Én nemkis ideig gyakoroltam és tanultam meg hogyan vigyem el páromat az orgazmusig 2 perc alatt csak a kezemmel :P
Hajrá 22F
2/7 anonim válasza:
gondolom még nem élsz olyan régóta nemi életet, szóval adj még időt magadnak, ez nem olyan egyszerű mint sokan hiszik... ne görcsölj rajta mert akkor tuti nem fog menni,csak élvezd!
3/7 A kérdező kommentje:
Igen mással már volt, de vele nem tudok elélvezni, nagyon szeretem és szeretném is, de egyszerűen nem megy:/
am 19/L
2010. jan. 29. 13:24
4/7 anonim válasza:
próbáljuk ki :D ha velem nem mész el tuti veled van a baj :D
5/7 A kérdező kommentje:
kac-kac... de most komolyan!!
2010. jan. 29. 14:19
6/7 anonim válasza:
Lehet kicsi a kukija, vagy girhes és visszataszító a látványa!Mondjuk mostanában ez a trend a lányoknál!
7/7 anonim válasza:
masztizz többet. ja és mondd meg neki, hogy nyaljon ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!