Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a jó pasik? Akiben meg lehet bízni, kedves és helyes is? Vagy ezekről csak álmodni lehet?
nemrégiben szembesültem azzal, hogy hol a hiba ebben a kérdésben. Senki sem fogalmazza meg a kis csemetéjének időben, milyen egy "jó pasi", vagyis, nem mutat helyes példaképet az apuka, meg nem is tanítja, (mert leginkább ő sem tudja) hogyan is kellene viselkednie, kommunikálnia, problémákat megoldania, vagy azt, hogy mi is kell egy nőnek... A mai nőideál sem kedvez a férfiaknak. Mindenünnen ömlik a "nemi szerepek felcserélődéséről" szóló maszlag, és senki nem tiltakozik.
Senki nem mondja, hogy ez nem jó, a nő legyen egyszerűen NŐ, nem kell, hogy szépségkirálynő, stb legyen, a férfi pedig egyszerűen legyen férfi, aki meghódítja a nőt, és meg is tudja tartani. Szerintem...
szerintem is ritka,nekemmár 3éve van barátom,de nem 100%os a bizalom,nem csalt meg csak átvert,hazudott,elég undorítóan,3szor is. de az volt az utolsó.Rajta múlik h csinál e mégegy hülyeséget. Én is azt hittem h véégre megtaláltam a tökéletest,dehát egyik sem az én úgy veszem észre :(és a csajokat sem képes levakarni magáról,még előttem sem,csak h megne bántsa szeeeegéééény r*bancot aki mászik rá úgy h tudja h vagyok neki...pfff minden pasi ilyen amúgy?:D
22L
Szerintem rengeteg van, ők azok akiket a külsejük miatt szoktatok visszautasítani :P
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!