Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyors női véleményre van szükségem. A csók megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 09:58
31/43 anonim válasza:
Megcsalásnak számít, az már más dolog, hogy vki megbocsájt, vki nem. Én nem bocsájtanék meg.
32/43 anonim válasza:
csak gondold el fordítva. mit éreznél, ha a barátod/barátnőd egy ellenkező neművel csókolózna?
34/43 anonim válasza:
Azért elég vicces ahogy le van reagálva a dolog.
Te fiú vagy, és ha megcsókolsz egy másik lányt az megbocsáthatatlan bűn, megcsalás, akasztófára veled.
De ha egy lány csinálja ugyanezt, akkor az csak azért van, mert nem kapott elég szeretet, törődést, bla bla
Egyszóval SZÁNALMAS AZ EMBERI FAJ -.-
35/43 anonim válasza:
akor ugorj le a 10.ről ha nem bírod az embereket,nem lehet mit csinálni:)
36/43 anonim válasza:
12.15-nek igaza van. a pasik mindig bunkók, ha tesznek vmit, de ha a csaj csinálja ugyanazt, akkor szegény szerencsétlen.
37/43 anonim válasza:
Szerintem nem a tett számít, hanem az érzelem.
38/43 anonim válasza:
annak számít! ha egy csóknak nem tud nemet mondani,akkor szted ha valaki fehérneműben próbálkozik,azt már eltudja utasítani?:D gondolj a jövőre.
40/43 anonim válasza:
Hát igen. Én csaj vagyok, de megmondom neked, hogy én sosem csalnám meg a barátomat. Ha valami nem működik, akkor megbeszélem vele, de nem smacizok le egy másik srácot... :) Miért is tenném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!