Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyors női véleményre van szükségem. A csók megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 09:58
11/43 anonim válasza:
fiú vagy és a párod csókolózott valakivel?ezért kérded a lányokat,h.ez a mi szemszögünkből mit jelent?
vagy lány vagy és a pasid csókolt mást meg???
amúgy sztem így nehéz megmondani...egy csók miatt nem szakítanék feltétlenül.
12/43 anonim válasza:
egyet követi a kettő három......
13/43 anonim válasza:
részletek??
mert pl.ha a volt párjával csókolózik,az szívás..de ha egy vadidegennel totál bepiálva,az nem feltétlenül...nem szép dolog,de nem is halálos bűn
lehet lehurrogni:O
14/43 anonim válasza:
ha a csábítónak ugyanaz a neve, mint neked, akkor az nem megcsalás, hanem márkahűség! :)
16/43 anonim válasza:
igen - elég intim dolog szerintem!
17/43 anonim válasza:
írd le a részleteket..h.árnyald egy kicsit a képet..így nem könnyű megmondani
18/43 anonim válasza:
Nekem azt mondta egy Csaj akivel csaltam a barátnőmet, hogy csak az számít megcsalásnak ha gumi nélkül beleélvezek ! :D jó Nagy hülye volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!