Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy távkapcsolat működhet Budapest és Pécs között?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 06:49
11/16 anonim válasza:
Ha nagy a szerelem, persze! De havonta többször is találkozzatok, és aztán majd kiderül h hogy megy! azért semmiképp se szakítsatok próba nálkül! valószínűleg ha tényleg "ő az igazi", akkor nyárra összeköltözhettek, és utána még mindig van döntési lehetőségetek!
12/16 anonim válasza:
Hónapok óta működik nálunk. Pécs-Budapest, dettó :) (bár már régi a kérdés)
13/16 anonim válasza:
Ha a srác külföldi akkor tudom kik vagytok :O:O:O:O :) vagyis... na mind1
14/16 Fiumej válasza:
Nekem pécsen lakik a barátnőm 18 éves vagyok és pesten lakom. Nehéz de aki hasonló cipőben jár az tudja milyen. Én suliidőben hétvégente fogok lejárni hozzá. Aki hasonló cipőben jár és itt összegyűlünk páran esetleg ha 1 autóba beülünk 2-en 3-an 4-en és összedobjuk a benznre a pénzt még jobban is kijhöhetünk a dologból. Tehát akit érdekel az ajánlatom az írjon ! gyorsabb és kényelmesebb is lenne:) sok siker kívánok mindenkinek:D sziasztok
15/16 anonim válasza:
Akik azt írták h működhet azóta még együtt vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!