Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy merjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evilkiller kérdése:

Hogyan vegyem rá, hogy merjen bátrabban kiállni mellettem?

Figyelt kérdés
Röviden kezdem, ha valakit részletek érdekelnek válaszolok! Barátnőmet a szülei nagyon visszafogják, és nagyon ritkán engedik csak el bárhová is, ezért nehezen találkozunk! Én tudtam jól hogy túlértékeli a dolgot, de azt mondta, hogy ha 18 lesz, minden megváltozik, mert akkor már nem irányíthatják! Már majdnem egy hónapja 18, és még annyit sem értem el, hogy egy-egy hétvégére elengedjék! Szeretne velem lenni! Mondja is, tudom is, és érzem is, de nem mer velük ellenszegülni! Hiába adjuk neki többen is a tanácsokat, és bíztatjuk hogy legyen bátrabb, nem tesz semmit, és nekünk sem hagyja! Az látszik rajta, hogy tenné de nem mer, beletörődött hogy "nem engednek, ez van"! Hogyan tudnám jobb belátásra bírni? Hiszen nem kértem tőle sokat!
2010. jan. 28. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne ugrasz a szüleinek, eléggé gáz lenne utána velük...
2010. jan. 28. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A stílusodból feltételezem, hogy egy értelmes és intellingens fiú vagy, így a megoldás adódik: barátnődnek be kellene mutatnia téged otthon. Vagy ezt már tanácsoltad neki? Ha még nem, akkor ez talán megoldás lehet. Remélhetőleg rájönnek, hogy jó helyen van veled a lányuk, bízni fognak benned, és elengedik őt. Persze mindent csak fokozatosan. Először menjetek hozzájuk ketten többet. Aztán miután kicsit jobban megismertek, esetleg egy ilyen alkalomkor te magad "kérhetnéd el" úgy mond a barátnődet. Biztosítani tudnád őket, hogy úgy fogsz vigyázni a lányukra, mint a szemed fényére-ráadásul személyesen tudnál válaszolni olyan kérdésikre, amire ha a barátnőd éppen nem tud, akkor elhajtják, mondván ha még ezt sem tudod, akkor ne menj te sehova. Próbáljátok meg ezt. Légy határozott, mármint ha barátnőd húzódozik ez ellen, mondd, hogy márpedig te képes vagy arra, hogy megváltoztatod a véleményüket. Remélem hasznosnak bizonyult a válaszom!

2010. jan. 28. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki betölti a tizennyolcat, még nem hullik le az égből egy lakás és egy állás a számára. Ettől még függhet a szüleitől.
2010. jan. 28. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy csak takarózik a szüleivel, mert a saját nevében nem merne szakítani...
2010. jan. 28. 23:04
 5/7 A kérdező kommentje:

21:58: Köszönöm, én is erre gondoltam! Már jó ideje próbálok én is egyre többet felmenni hozzájuk, ha már ő nem jöhet! A szülei nagyjából ismernek, és tudomásom szerint meg vannak velem elégedve! És az én véleményem az, hogy ha én kérném, elengednék, de nem akarja hogy megpróbáljam, ugyanazon okból, amiért ő sem mer határozottabban elkéredzkedni! Fél, hogy utána felróják neki! Itt jegyzem meg, hogy nagyon rossz a kapcsolata a szüleivel, már nagyon sokszor akart a barátnőjéhez szökni, csak eddig nem tehette meg, úgyhogy most nélkülem is elég zűrös minden! Ezért is nem kezdek "magánakcióba", hogy ne okozzak neki még több gondot! Csak őt próbálom inkább meggyőzni, hogy legyen bátrabb, és ne féljen tőlük!

23:04: Logikusan ez is feltételezhető lenne, de esetünkben ez biztos hogy kizárt! Magunk is meglepődtünk rajta, hogy már a kapcsolatunk elején mennyire megszerettük egymást, és azóta is mindenki irigyel minket azért ahogy együtt vagyunk! Én is tudom hogy szeret, és ebben meg is erősítettek olyan emberek, akik gyerekkora óta ismerik, és észrevennék ha nem! De azért köszi neked is a választ! :)

2010. jan. 29. 10:22
 6/7 A kérdező kommentje:
ui.: szóba került az is hogy hozzánk költözik, ezt meg merné tenni (minden befolyásunk nélkül utálja a szüleit, nem ragaszkodik hozzájuk, csak nem mer tőlük apróságokat sem "kiharcolni") és mivel ő hozta fel, biztos hogy akarná is, de ő is egy nagyon értelmes lány, és ezzel még várna, ami engem nem is zavar, hiszen ez tényleg nem olyan dolog amit csak eldönt az ember és megteszi, én egyenlőre csak több alkalmat szeretnék, és nem mindet! Ezért ezt a témát nem is hozzuk fel még egy ideig! Csak én meg minden nap azt hallgatom tőle MSN-en, hogy a szülei hogy kihasználják, és emellett még azt sem érzi hogy szeretnék! Lehet mégis jó ötlet lenne egy költözés, de ez is csak rajta áll! Én bár még a szüleimnél lakom, dolgozom, egész jól is keresek, meg tudnék adni neki mindent! És a szüleim is nagyon szeretik, volt már itt, csak nagyon keveset! Már ők is megengedték, ha arra kerülne a sor! :)
2010. jan. 29. 10:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma végre meggyőztem, beszéljen az anyjával, hogy szeretne többször jönni! És minő meglepetés, nem harapták le a fejét! Tudtam hogy el fogják engedni, csak ő makacskodott! De most már legalább jobban bízik bennem! :)
2010. febr. 1. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!