Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétszakadok. Segíts, kérlek. Volt már ilyen érzésed? Mit tettél?
Sziasztok!
Borzalmasan érzem magam... Tudom, hogy 2 éve tetszik az egyik osztálytársam, de nem tudok a közelébe férkőzni... Pont őt szemeltem ki magamnak, aki annyira nem haverkodik lányokkal. Néha azt hiszem, már nem is tetszik, pedig tudom, hogy csak azzal álltatom magam, hogy nem, pedig de. Mit tegyek, hogy észrevegyen? Néha azon kapom magam, hogy bámulom, mint valami hülye szappanoperában... És néha találkozik a tekintetünk, pedig átlósan mögötte ülök (!) mégis néha hátranéz. Egyértelmű jelei nincsenek... De nem mondok le róla. Tovább szeretnék lépni a bámuldozáson. De hogyan? Szétszakadok a tehetetlenségtől. És a szerelem varázsától... Nem mondok le róla! Mégcsak eszedbe se jusson!
Köszi a válaszokat.
Minden válasz segítség, úgyhogy írjatok!
Csak ne hülye választ, ha lehet, mert amilyen a válasz, olyan az írója...
Pocok^^^
pocok megkérdezhetném hogy mi a keresztneved?? csak érdekelne
am meg szerintem nem csak neked kéne lépni ha ő is nézeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!