Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szétszakadok. Segíts, kérlek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétszakadok. Segíts, kérlek. Volt már ilyen érzésed? Mit tettél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Borzalmasan érzem magam... Tudom, hogy 2 éve tetszik az egyik osztálytársam, de nem tudok a közelébe férkőzni... Pont őt szemeltem ki magamnak, aki annyira nem haverkodik lányokkal. Néha azt hiszem, már nem is tetszik, pedig tudom, hogy csak azzal álltatom magam, hogy nem, pedig de. Mit tegyek, hogy észrevegyen? Néha azon kapom magam, hogy bámulom, mint valami hülye szappanoperában... És néha találkozik a tekintetünk, pedig átlósan mögötte ülök (!) mégis néha hátranéz. Egyértelmű jelei nincsenek... De nem mondok le róla. Tovább szeretnék lépni a bámuldozáson. De hogyan? Szétszakadok a tehetetlenségtől. És a szerelem varázsától... Nem mondok le róla! Mégcsak eszedbe se jusson!

Köszi a válaszokat.

Minden válasz segítség, úgyhogy írjatok!

Csak ne hülye választ, ha lehet, mert amilyen a válasz, olyan az írója...

Pocok^^^

2010. jan. 28. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
utalj rá. mondd meg neki. ha visszautasít nem jössz be neki és szerintem hagyhatod a fenébe. ha pedig viszonozza akkor szerencsédvan.
2010. jan. 28. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
érd el h téged vigyen táncolni XDDD
2010. jan. 28. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:
hát nézheted még pár évig és majd elmulik, sokszor ez a megoldása az ilyen tiniszerelmeknek... én se jöttem össze egyik lánnyal se akibe anno szerelmes voltam :S de ez van
2010. jan. 29. 01:19
 4/7 anonim ***** válasza:
ne legyél már ilyen b*zis, hogy szerelemvarázsa meg az ilyen nyálas gyíkságok. ki a férfi ő vagy te? az ágyban is te leszel alul mindig? Pocok, b*zmeg, kapd össze magad. flörtölj, szemezz vele egyre merészebben, simogasd meg a karját, de ne úgy mint egy kutyát!!! ha vevő lesz rá, csak csókold meg egy olyan szöveggel, hogy ez hetek óta forrt benned és vessen meg érte, ha akar! legyél magabiztos, önző, céltudatos, ne ilyen nyámnyila szerelmes hókuszpókusz! az önzőknek áll a világ, nem tudtad??
2010. febr. 8. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
"Pocik b*zmeg kapd össze magad" xD,ez nagyon jó:D
2010. febr. 8. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:

pocok megkérdezhetném hogy mi a keresztneved?? csak érdekelne

am meg szerintem nem csak neked kéne lépni ha ő is nézeget.

7/7 anonim ***** válasza:
*pocok

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!