Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul eshetett ez a barátomnak?
Éppen ezaz, azt sem tudom, hogy rosszul esett-e neki egyáltalán.:/ Ő az az elfolytós csendben önmarcangolós típus...ha bántják a dolgok, akkor kattog rajtuk de nem mutatja ki. Szeretném elmondani neki is, hogy félreteszem a múlt okozta félelmeimet, mert nagyon-nagyon szeretem és teljesen bízok benne. Egyik este találkozunk is, meglepem egy romantikus estével és majd akkor hozom szóba, de azért nem olyan hangulatölő komolysággal hanem majd aranyosan:)
Amúgy másik kérdés, ha 3-4 évig mindent megtett volna azért a lányért(tavaly ilyenkor tájt lehetett vége), és láthatólag igen nagy sebet ejtett benne, akkor fog engem valaha úgy szeretni, mint őt? Egy részt 1 év nem olyan hosszú idő a 3-4 évhez képest, másrészt tavaly ilyenkor még én is együtt voltam azzal a volt párommal és magamból kiindulva 1 év alatt teljesen tovább lehet lépni főleg ha találunk egy olyan embert, akit jobban szeretünk. Persze nem tudhatjátok, hogy mit érez, de a vélemények érdekelnek:)
"Az eddiginél bővebben belement abba, hogy volt egy lány akiért évekig oda-vissza volt, de a lány nagyon csúnyán bánt vele, azt mondja, hogy ez a lány kiölte belőle az érzéseket és, hogy velem van az első hosszabb kapcsolata, de tehetetlennek érzi magát az ilyen veszekedős-sírós helyzetekben."
Magyarul a régi sérelmeit hurcolássza, és a ti kapcsolatotokba is belevetíti. Ezt én sosem tartottam fair dolognak... Neked ahhoz semmi közöd, hogy a régi lány, mit tett vele, nem rajtad kéne csattannia az ostornak. Vica-versa természetesen. Erről kéne leszokni, és akkor őszintébbé válhatna a jelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!