Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz ha meg nemvolt komoly kapcsolatom?
15/l
Mindenki ilyen idosen volt mar fuvel faval es nem szeretnek azok a lanyok koze tartozni persze lehet hogy egoistan hangzik de mar paran beprobalkoztak de mindig nem-et mondtam mert nem tetszett vagy nem szerettem. Ebben a korban szerintetek nem "gaz", hogy nem fekudtem le senkivel es nem is volt kapcsolatom senkivel?
Fogyatekos valaszokkal kimeljetek.
Elore is koszonom:))
Nem gáz.
Egyik barátnőmnek 16 évesen volt az első, másiknak 10, nekem 22.
Azt hittem, hogy legalább 30 éves vagy. Rákattintok erre látom, hogy feleannyi.
Egyáltalán nem gáz. 20/L
Ebben a korban. Hát figyelj. Még bőven kerülnöd kellene a kapcsolatokat, főleg az olyanokat ami már felnőtt kapcsolat. A volt barátnőm is ennyi idősen esett bele egy komoly kapcsolatba, majd a pofára esés után nem tudta rendesen feldolgozni. Hát gyakorlatilag oda jutott, hogy semmit sem ér az élete és családja sincs már 30 éves létére. Fűnek fának odaadja magát és közben sír, hogy mindenki csak ki akarja használni. Egy csöpp szeretetért képes volt lefeküdni valakivel. Volt legalább 20 pasija már eddig. A jót meg sajnos a sok csalódás miatt nem tudja értékelni és tönkre teszi. Fiatal vagy még nagyon ahhoz, hogy tartalmas kapcsolatod legyen és a csalódást is nagyon megszenvednéd ami akár az egész életedre negatív hatással lehetne...
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!