Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amelyik nő azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő azt mondja, hogy minden pasi egyforma az csak azért mondja ezt mert normális pasikat nem tekintik férfinak és nem jönnének össze velük?

Figyelt kérdés

Sok nőtársam sír, hogy minden pasi egyforma, meg minden pasi szexre megy stb. Nem értem ezt a kijelentésüket, hiszen nőként mondom, hogy tele van normális pasival a világ. Igaz hogy én képes vagyok nem olyan férfias pasival is összejönni, aki esetleg kicsit határozatlan is, de sose volt gondom a pasikkal, mindig boldog párkapcsolatban éltem.

Rengeteg fiú barátom van, akikről tudom hogy rendesek lennének párkapcsolatban, de több éven keresztül szinglik és egy nő sem akar velük ismerkedni.

2014. nov. 16. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezek a nők buták.

23N

2014. nov. 16. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Néhány rossz tapasztalat után általánosítanak.

Amúgy meg sok kifejezetten férfias, egyben normális, rendes pasi van, nem hinném, hogy őket valaki ne tekintené férfinak.

2014. nov. 16. 14:23
 13/13 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg sok kifejezetten férfias, egyben normális, rendes pasi van, nem hinném, hogy őket valaki ne tekintené férfinak."

Amúgy valóban aki tényleg ilyen azok kelendőek általában, így elkeltek.

2014. nov. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!