Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretne bemutatni a barátainak és a családjának. Mi van, ha erre én nem vagyok kész? Mi lesz, ha elszúrok mindent?
Az a baj, hogy a barátom barátai és családja elég tehetős, a családja egy része orosz, ott is élnek. De most lesz a szülinapja és itt lesz mindenki, rengeteg helyről jönnek vendégek. De előtte lesz egy vacsora, ahol csak a legközelebbi barátai és rokonai lesznek ott, ezt az anyukája szervezi. A barátom szeretné, ha elmennék és bemutathatna mindenkinek. De én félek...
A barátai, barátnői elég nagyvilágiak, imádnak szórakozni és pár évvel idősebbek nálam (vagyis akikről már hallottam, mert Budapesten élnek). Szóval nem akarom, hogy úgy nézzenek rám, mint egy kis gimnazistára, aki próbál olyan életet élni, mint ők.
A másik meg, hogy a barátom nem tudja, hogy beszélek oroszul és így értek mindent... Félek, hogy esetleg a családjában valaki rosszat mondana rólam, én meg érteném, de mégsem látszódhatna rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!