Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik, mi az amit egy nőtől elvártok kapcsolati szinten?
ne neki kelljen eltartania
(bocs, h nőként írok)
#11 Ez nem így van, ezt csak a nők gondolják így. A férfiak szívesen tartják el a párjukat. A szeretett, szerethető nőt.
De ez a nőknek azért nem tetszik, mert ettől Q-nak érzik magukat. De én azt mondom, hogy ez az érzés csak azokban a nőkben fogalmazódik meg, akik tényleg azok - legalábbis lélekben. Még akkor is ha nincsenek kuncsaftjaik.
attól függ mit értesz kapcsolati szinten. nálam inkább a kapcsolat jellege dominál nem a partner kora.
ha fiatal akkor mondjuk múljon el 18!
ennyi a minimum.
Nincs elvárás. Szikrák vannak. Idősebb vagyok ötvenes. Ülök egy bárban. Rámmosolyog egy hölgy. A lányom lehetne gondolom magamban. + 2* rámmosolyog odamegyek hozzá beszélgetni. Csak 10-el fiatalabb nálam. Új szemüveg kell. Kérdezi, hol dolgozol milyen kocsid van. Gondolom magamban ez is egy pénzéhes pi.csa. Mondom swiftem, mondja neki golfja.
Kiderült mind a kettő szinte új autó. Az övé 2x drágább. A nő + nálam 3x jobban néz ki. Egyszóval nincs elvárás egyik nem részéről sem. Szikrák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!