Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazi szingli?
Nem értem, hogy egyes válaszadók miért esnek egymásnak. Én feltettem a kérdést, mert kíváncsi voltam mások véleményére és szerintem mindenkinek tisztában kellene tartani egy társ véleményét.
az, hogy a pasik szerint az a nő aki szingli az egy egy éjszakás ribanc szerintem tévhit, ah én nem is vagyok képes kapcsolat nélkül élni azért igen is vannak olyan rendes nők ezen a világon akik egyedül is jól érzik magukat és nem csak eljátsszák a boldogságukat.
én csak, hogy mindenki tisztában legyen vele egy fiatal, szép, intelligens lány vagyok aki bárkit meg kaphatna, ha akarná, csak épp elegem lett az öntelt és kegyetlen pasikból akinek csak egy dolog számít, hogy legyen kivel ágyba bújniuk.(Tisztelet a kivételnek!)
Egyedülálló és kefél minden sráccal.
Összefutunk?? :D
Igen,Kérdező,csak én például írtam egy teljesen normális választ,erre jön egy szellemileg visszamaradott,és a következőket írja: ,,Nagyra vagytok,mert forog bennetek egy farok (egyelőre)."Ne haragudj,de az olyan embernek,aki ilyeneket ír,szerinted érdemes normális stílusban válaszolni?Mikor sokan például semmi bántót nem írtak a véleményükön kívül.Akkor címezze annak,aki azt a bunkó beszólást írta,de ne mindenkinek,aki máshogy látja dolgokat,mint ő.
Egyébként nekem addig nincs bajom senkivel,amíg nem kezd el vagdalkozni.Ha elkezd támadni a felfogásom miatt,akkor alap,hogy megvédem magam.Tudod,ezt főleg a divatemberek csinálják,akik nem azért szinglik,mert így érzik jól magukat,hanem azért,mert ettől lesznek trendik,és aki normális,romantikus,rózsát vesz a nőjének,és hosszú távra tervez vele,az már papucs a szemükben.
Ha Te társsal érzed jól magad,akkor keresd az Igazit,mert lehet,nem éreznéd jól magad szingli szerepben,mert nem az a típus vagy.Aki meg így érzi jól magát,vagy önhibáján kívül az,az a tiszteletre méltó kivétel.Csak én úgy látom,hogy egyre többen divatból,vagy kényelemből választják ezt az életformát,vagy mert mondjuk valamelyik barátnője az,akkor ő is inkább egyedül marad.Annak,aki boldog párkapcsolatban él,beszólogat,besavanyodottnak és gyepesnek nevezi,mert savanyú a szőlő.Sajnos vannak ilyenek is.
Megértem a te álláspontodat is és igazad van, hogy csak megvédted magad én is ezt tettem volna helyedbe!
Köszönöm a válaszaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!