Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti komolyan hisztek ebben a pick-up-artist (PUA) kultuszban?
Nem tudom lehet velem van a baj de nőként a legtöbb - ott leírt - "tudományos tény" számomra felér egy jó vígjátékkal.
Ti komolyan ilyen agyonkomplikált dolgokkal próbáltok hódítani, működik ez bárkinek, de most komolyan ? :D
N
Nem a fenét, számít az is, hogy mekkora a farka :D
De most viccen kívül, az egész pua arról szól, hogy hogy játszd meg magad, hogy a nők azt higgyék rólad, hogy szuper magabiztos, ésatöbbi vagy. Ez nagyon szép, csak éppen addig tart, amíg ki nem bukik a valódi személyiséged.
Vagy tényleg van, aki olyan kapcsolatra vágyik, ahol egész életében színészkedik? Ez azért elég szomorú.
Ha nem játszod meg magad és így egyáltalán nem vagy vonzó, akkor nem a színészkedés, hanem a személyiségfejlesztés a megoldás. Elismerem, nőként én se bírom, ha például valaki nyámnyila, mindig mást hibáztat, és magától egy garanciális javításra sem képes visszavinni az elromlott terméket. Ennél már csak az rosszabb, ha megpróbálja előadni magát, aztán az első problémás helyzetnél kibukik az igazság. Olyankor becsapva érzem magam és az illető egy életre elásta magát előttem. Azt se mondom, hogy legyünk barátok, az baromság.
De ha valakin látszik, hogy tényleg határozott, tisztában van magával, odafigyel rám, ésatöbbi, az vonzó. Ehhez viszont nem kell pua.
Hát erről már leírtam a véleményemet #34.
#37, igen én is ezeket írtam le amiket te nagy többségben, de ezen felül szerintem vicces ahogy egyes pasi hozzá áll ehhez az egészhez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!