Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Vessek véget a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vessek véget a kapcsolatnak, mielőtt a ragaszkodásom a tetőfokára hágna, vagy várjak még a csodára, hátha hivatalosan is együtt lehetünk?

Figyelt kérdés
Van egy "párom", akinek 11 éve van egy kedvese, akivel együtt is él. Két hónapja ismerkedtünk meg és azóta nagyon megszerettük egymást. Én el tudnám képzelni vele a jövőmet, a mindennapjaimat, pontosan úgy, ahogy ő is velem. De túl sok minden köti össze őket (autó, ház...) ahhoz, hogy kilépjen a meglevő boldogtalan párkapcsolatából és velem folytassa tovább. Egyszerűen minden szabadidejét rám áldozza, mindent megtesz, hogy kompenzálja a nekem okozott fájdalmat, tehát tudom, hogy nem vezet félre.
2014. nov. 14. 20:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az az alap, amit én adok, nem kell továbbgobdolni! Tudom, hogy szeret, de a kényelmessége miatt nem tud kilépni.
2014. nov. 14. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Az okos más kárából tanul, az ostoba meg megszívja.
2014. nov. 14. 21:02
 13/20 anonim ***** válasza:

En szeretek valakit.A fel karom odaadnam,hogy lathassam ahogy mosolyog.Az eletemet meg azert,hogy boldog legyen es semmit nem varnek cserebe erte.Eleg lenne ugy meghalni,hogy tudom,hogy boldog.

Szoval nem tudom elkepzelni ha szeret miert nem veled van?

27/N

(a szeretetem nem viszonzott de nem vagyok feltekeny se,sem pedig megbantott.)

2014. nov. 14. 21:05
 14/20 A kérdező kommentje:
Valaki, valami értelmesebbet?
2014. nov. 14. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
A 13-as vagyok.11eve van kapcsolata valakivel.Veled ketto.Szerinted mit probalok/probalunk mondani?Szerintem te is tudod...
2014. nov. 14. 21:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Elnezest ha megsertettelek de ne eld bele magad tulzottan mert aztan annal jobban megserulsz.
2014. nov. 14. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Te is tudod hogy véget kellene vetni ennek de úgyse fogod tudni megtenni, szóval nincs más mint kivársz, hátha lesz valami változás. Mondjuk én a helyedben kitűznék egy határidőt magamban, max fél évet.
2014. nov. 14. 21:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Már kitűztem sokkal rövidebb határidőt, de szerintem azt sem fogom kivárni.
2014. nov. 14. 21:56
 19/20 Missi_Key ***** válasza:
csodák nem léteznek.
2014. nov. 14. 22:28
 20/20 anonim válasza:

Milyen ember vagy te?

Hogy alszol el éjjel?

2016. jún. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!