Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év után feküdtünk le a barátommal és utána kidobott. Nem voltam elég jó vagy mi?
14:57 mondta meg a frankót.
Meghúzott mást amíg várt rád, de mivel téged nem kapott meg könnyen így szép trófea lettél. Szomorú, hogy az első alkalmad nem egyéb mint egy strigula valaki noteszében, aki ezek szerint meg sem érdemelt.
Végül is ha összejött mással az megérthető.Egy 17 éves fiúnak 1 évet várni a szexre....az nagyon sok.Szóvsl én értelek téged is h te nem adtad magad oda sec perc.És még becsülnélek is érte....csak hát azért 14évesn még így is korai az h te már nem vagy szűz.Nagyon korai.Szóval ez a kapcsolat már ez elején halálra volt ítélve.És a sráot sem lehet okolni semmiért.Mert ő meg úgy volt vele h ha már egy évet várt rád akkor szeretne megkapni.Szerintem ez valamilyen szinten jogos.
26/F
Nem akarok neked fájdalmat okozni, de szerintem a fiúnak tényleg csak addig kellettél míg odaadtad neki a szüzességed, mert feltételezem 14 évesen az voltát még.
lehet, hogy az a fiú nagyon szeret még de ő most abban a korban van amikor csajozni, bulizni kell, ezt el kell fogadod, de ne félj egy nap még visszatalálhat hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!