Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 év után feküdtünk le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év után feküdtünk le a barátommal és utána kidobott. Nem voltam elég jó vagy mi?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 1 éve jártunk a barátommal amikor először lefeküdtünk. 3 nap múlva szakitott..... ha csak arra ment volna hogy megdugjon akkor szerintem nem várt volna egy évet hogy megdöntsön hanem kb 2 hónap mulva kidobott volna...nem értem hogy akkor mi a baja!!:S szerintetek?
2010. jan. 28. 13:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég tapasztalt(amivel amúgy 14 évesen nincs is semmi baj) lehet ez volt a baja:S
2010. jan. 28. 13:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
hidd el csak a baszásra kellettél, de a nehezen elérhető gyümölcs mindig finomabb:)
2010. jan. 28. 13:57
 3/16 anonim ***** válasza:
nem a szex miatt dobott szerintem, akkor nem várt volna ennyit.
2010. jan. 28. 13:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

14évesen még tökre nem kellet volna lefeküdnötök, de ez már tökmindegy :) sajnálatos dolog

tedd valahogy túl rajta magad, lessz még ilyen csalódásod az életben elég sok

a fiú hány éves?

2010. jan. 28. 13:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

13:58

a miértjét meg sztem tőle kérdezd meg vagy tudakold meg valahogy, lehet egészen más okok is közrejátszottak

2010. jan. 28. 14:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ehhh...ilyen eset azért elég ritkán szokott amiatt történni, mert nem voltál elég jó. Talán csak akkor, ha annyira rossz volt, hogy kiábrándult belőled, arra gondolva: "erre vártam egy teljes évig?!", de azért ez nem túl valószínű....

Itt valami más lesz a háttérben. Kérdezd meg tőle, mindenképpen.

2010. jan. 28. 14:15
 7/16 A kérdező kommentje:
a fiú 17 éves. amugy amikor szakitottunk megkérdeztem tőle,hogy miért és azt mondta hogy azért mert nincs elég időnk egymásra (hetente 2-3szor találkoztunk max). de ez már az eleje óta így ment és nem értem hogy ezt mért most közölte,ha meg csak a dugásra ment akkor tényleg nem értem mért várt 1 egész évet....kb minden lányt megkaphatott volna...és nem is bezséltünk a szexről előtte,teljesen spontán jött
2010. jan. 28. 14:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
időközben jöhetett egy másik lány is :/ csak nem akart megbántani..ilyen esetekben csak találgatni lehet igazából sajnos..
2010. jan. 28. 14:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy közben mással is lefeküdt, míg rád várt. És így nem is volt olyan nehéz kivárni azt az egy évet.
2010. jan. 28. 14:57
 10/16 anonim ***** válasza:
14:57 - teljesen egyetertek veled!
2010. jan. 30. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!