Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti hogy reagalnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy reagalnátok ha a barátnőtök elmondaná hogy biszex?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt már el akartam mondani csak nem tudom hogy ti hogy reagalnátok? Segítsetek pls

2014. nov. 13. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jól. Most mindenki fog itt überkedni, hogy mekkora király, édeshármas, meg egyebek. Válaszok 90%-a ez lesz. Én speciel nem jól fogadnám.
2014. nov. 13. 19:03
 2/11 anonim válasza:
44%
Én örülnék neki :D 2 lány együtt+én :D Nyerő páros *-*
2014. nov. 13. 19:04
 3/11 anonim válasza:
51%
Hááát... ha egy édeshármast beválallnál akk jól. Próbáld meg jó dolognak beállítani, ne pedig bevallani
2014. nov. 13. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem örülnék neki egyáltalán és most le lehet pontozni, de én olyannal jövök össze, akibe szerelmes vagyok és nekem szarul esne, hogyha én nem lennék elég neki a bi hajlama miatt...Csalódás lenne a vége részemről :)
2014. nov. 13. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
szerintem minden lányban van egy kis biszex hajlam
2014. nov. 13. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy képes tudnál-e maradni a hűségre. Ha igen akkor nem zavarna, ha viszont mindenképp ki akarja élni azt hogy a saját neméhez is vonzódik akkor igenis zavarna. Ha nővel szexelsz az ugyanúgy megcsalás.
2014. nov. 13. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
en komaznam, es varnam a 3ast
2014. nov. 13. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ha időnként be akarnál vonni egy másik nőt, hát én nem tiltakoznék. Valahogy azt nem érezném megcsalásnak. Viszont még egy pasit nem tudnék elviselni.
2014. nov. 13. 19:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki biszex az nem egyenlő az édes hármassal
2014. nov. 13. 20:04
 10/11 anonim válasza:
De ha biszexuális vagy, és a fiúddal vagy csak akkor mi van? Hűséges vagy hozzá? Barna hajú a barátnőm, voltam már szőkével is, ha nem lenne bnőm lefeküdnék egy szőkével, de így nem. Azt mondod biszex de az morbid mond inkabb h már voltál lánnyal is az máshogy hangzik :)
2014. nov. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!