Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy reagalnátok ha a barátnőtök elmondaná hogy biszex?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt már el akartam mondani csak nem tudom hogy ti hogy reagalnátok? Segítsetek pls2014. nov. 13. 18:59
1/11 anonim válasza:
Én nem jól. Most mindenki fog itt überkedni, hogy mekkora király, édeshármas, meg egyebek. Válaszok 90%-a ez lesz. Én speciel nem jól fogadnám.
2/11 anonim válasza:
Én örülnék neki :D 2 lány együtt+én :D Nyerő páros *-*
3/11 anonim válasza:
Hááát... ha egy édeshármast beválallnál akk jól. Próbáld meg jó dolognak beállítani, ne pedig bevallani
4/11 anonim válasza:
Hát én nem örülnék neki egyáltalán és most le lehet pontozni, de én olyannal jövök össze, akibe szerelmes vagyok és nekem szarul esne, hogyha én nem lennék elég neki a bi hajlama miatt...Csalódás lenne a vége részemről :)
5/11 anonim válasza:
szerintem minden lányban van egy kis biszex hajlam
6/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy képes tudnál-e maradni a hűségre. Ha igen akkor nem zavarna, ha viszont mindenképp ki akarja élni azt hogy a saját neméhez is vonzódik akkor igenis zavarna. Ha nővel szexelsz az ugyanúgy megcsalás.
8/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Ha időnként be akarnál vonni egy másik nőt, hát én nem tiltakoznék. Valahogy azt nem érezném megcsalásnak. Viszont még egy pasit nem tudnék elviselni.
9/11 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki biszex az nem egyenlő az édes hármassal
2014. nov. 13. 20:04
10/11 anonim válasza:
De ha biszexuális vagy, és a fiúddal vagy csak akkor mi van? Hűséges vagy hozzá? Barna hajú a barátnőm, voltam már szőkével is, ha nem lenne bnőm lefeküdnék egy szőkével, de így nem. Azt mondod biszex de az morbid mond inkabb h már voltál lánnyal is az máshogy hangzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!