Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Zavarna titeket, ha a barátnőtök minél több macskát szeretne otthon tartani?
Igazad lehet, bár nem tudom, azért nem hiszem, hogy rosszabb életük lenne valakinél egy kertben, mint kóbor macskaként az utcán.
Nos ez nem jelenti azt, hogy nem mászkálunk az egyik szomszéd utcába, és adunk maradékot a környék éhező cicáinak. (mert nagyon is)
Csak felelős vagyok azért amit megszelídítettem. (tudod a róka)
Tudom, macskamániás lányként nekem itt nem osztottak lapot, de ne haragudjatok ezt én nem bírom szó nélkül :$
" nem hiszem, hogy rosszabb életük lenne valakinél egy kertben, mint kóbor macskaként az utcán."
Ezért gyártod a potenciális kóbor macska jelölteket? Ha annyira babázni akarsz, miért nem fogadsz be (ideiglenesbe vagy akár örökbe is) egy raklap kölköt? Tele vannak velük a menhelyek. (Hogy lásd nem csak prédikálok: az egyik macskámat az utcáról szedték össze állatbarátok, a másikat el akarták fojtani, mert nem volt szimmetrikus rajta a minta. Mindkettő ivartalan.) Másrészt le a kalappal azok előtt, akik 15-20 bársonytalpút normálisan etet, oltat, parazitamentesít, meg veszi nekik az almot.
undorító,kosz,mocsok,szőr,és macskák,ezt nem nevezném lakásnak,ráadásul állat kínzás,ennyi egy helyen.
Háza pedig semmilyen állat ne legyen,csak én!
ráadásul betegséget terjesztenek,fertőzött lenne már a gazdi lány ilyen esetben,így a tűz lenne a sorsa az egész helynek.Vajon ki nyávogna a legjobban? a gazdi vagy a sok kis szőrmók? hm
szóval vegyen plüss cicát az ilyen.
Mellesleg "karbantartott" macska még betegséget nem terjesztett. Mi több kifejezetten gyógyító a jelenlétük.
Kosz sincsen, mert kimennek a kertbe.
Az ember meg több port termel mint macska szőrt :)
Imádom amikor az állít valamit akinek lövése nincsen róla :)
(viszont macskának a kert tényleg required)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!