Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha a barátom sosem lájkol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a barátom sosem lájkol?

Figyelt kérdés

Direkt szexi képeket rakok ki, meg minden, de sosem tetszikel...

Ui.: nem kamu, csak épp tanulok és eszembe jutott

2014. nov. 12. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
netr*banc
2014. nov. 13. 10:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Najó, megpróbálom komolyan venni a kérdést. Elég nehéz, mert igazából nem értem, miért fontos ez. (Nézd el nekem, 26 éves vén tyúk vagyok, "az én időmben" még nem volt divat a lájkolás, viszont ha nem válaszolt a pasi azonnal az SMS-re, összedőlt a világ). Szerintem egyáltalán nem baj, ha nem lájkol a barátod. Lehet, hogy nem tetszik neki, hogy szexi képeket teszel ki magadról. Lehet, hogy jobban szeretné, ha a szexi képeket megtartanád Neki, és nem kürtölnéd szanaszét. De ezt a barátoddal kellene tisztázni. (Lassan 9 éve tartó boldog kapcsolatban élek. Minden megy szépen a maga útján, megvolt a járás, összeköltözés, eljegyzés, házasság, és az első baba már a pocakomban van. Az a tapasztalatom, hogy az egyenes kommunikáció csodákra képes, és teljesen lehetetlennek tűnő helyzetekben is hozzásegít a megoldáshoz). A másik: nem kellene, hogy fontos legyen egy párkapcsolatban, hogy mi történik a közösségi oldalakon. Amikor személyesen együtt vagytok, minden rendben? Ha örülsz valaminek, együtt örül veled? Ha valami bajod van, megért téged és próbál segíteni? És fordítva igaz ugyanez? Vannak közös céljaitok? Egymás egyéni céljait támogatjátok? Megbíztok egymásban? Szerintem ezek a fontos kérdések. Az, hogy lájkolja-e a fotóidat, századrangú dolog(nak kellene lennie). De ha ennyire zavar, akkor szólj a barátodnak, hogy jól esne, ha nyilvánosan is kifejezné, hogy tetszel neki.
2014. nov. 13. 13:30
 13/13 A kérdező kommentje:
A "szexi"-t nem úgy értem h a fel push-up-olt melleim a nyakamban... :DDD
2014. nov. 13. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!