Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is túl értelmetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl értelmetlenek az elvárásaim a férfiakkal szemben? 21/N

Figyelt kérdés

A barátaim mindig azzal jönnek, hogy sosem fogok az elvárásaim miatt párt találni, pedig jól nézek ki, már volt 3 barátom is, de végül mindegyikkel szakítottam, mert nem volt jó velük lenni. (Fél éves volt a leghosszabb kapcsolatom.)

- Na most az ideális férfi szerintem, hogy a külsőségekkel kezdjem, 185 cm felett kezdődik, ha alacsonyabb nem tudok rá férfiként nézni, öcsém 183 cm és nem akarok olyan pasit aki alacsonyabb, mint az öcsém. :S Mindenképp szőke barátot szeretnék, én is az vagyok és a leendő gyerekeim is jó lenne, ha szép szőkék lennének. (A volt barátaim szőkék voltak, de az egyiknek túl sötét árnyalatú szőke volt a haja, ez is kicsit zavart, nem akartam, hogy a leendő lányom esetleg az ő sötétebb hajszínét örökölje, de végül is nem emiatt szakítottam vele.) Öltözködés terén nincsenek nagy elvárásaim, tiszta ruhákban járjon és lehetőleg egyik ruhája se legyen kb. 6 hónapnál régebbi, mert ennyi idő alatt, amennyiben rendszeresen hord valaki egy ruhadarabot, eléggé el tud az kopni. (A sok mosás miatt, egy kifakult póló nem valami szép látvány.) Nem kell iszonyú jóképűnek vagy nagyon izmosnak lennie, nem vagyok felszínes. De lehetőleg ne legyen semmi komolyabb testi hibája, mint pl. lúdtalp, rossz látás, gerincferdülés, gyenge fogak, korai őszülés, kopaszodás, aránytalan végtagok, stb.

- Belsőre azt szeretném, hogy a barátom romantikus lélek legyen, de férfias is, tehát ne nyálas, de pl. hozzon nekem minden reggel ágyba reggelit (nem vágyom nagy dolgokra, csak egy pohár frissen facsart narancslére és két szelet vajas pirítósra, sajttal és egy db főtt tojással, ez a kedvencem), mert én nagyon nehezen ébredek reggelente, de fontos a megfelelő tápanyagbevitellel kezdeni a napot a suli előtt (egyetemre járok), de nem tudok egyszerre ébredezni és készülődni és még reggelit is csinálni... A volt barátaim néha-néha hoztak nekem az ágyba reggelit, de sosem tudtam rávenni őket, hogy ez legyen mindennapos szokásuk ha együtt keltünk, elfelejtették mindig, vagy tovább aludtak mint én... :/ Mivel nekem sokat kell tanulnom, nem árt, ha tud egy férfi főzni és takarítástól sem riad vissza, nem kell mindig mindent neki csinálnia, csak hétköznapokon amikor tanulnom kell. (Hétvégén sosem tanulok, azokat mindig szabadnapnak tekintem.) Az ágyban viszont tényleg legyen férfi az illető, nem szeretem a finomkodós szexet és tudja, mi az ami jó nekem, ne nekem kelljen már percenként elmagyaráznom, mikor mit csináljon épp. Szóval legyen tapasztalt de ne valami nőcsábász aki már vagy 50 nővel volt előttem, hűséges típus legyen aki élete párját keresi, szóval az a jó, ha max. 2-3, több éves kapcsolata volt előttem (minimum 2-3 éves kapcsolatok), amikben jól ki tudta tapasztalni, mi kell egy nőnek, de valamiért mégsem jött össze neki velük a dolog. (Jobb, ha a nő dobta ki őt, mert akkor nem kell rögtön attól félnem, hogy majd engem is elhagy.)

- Ne legyen semmiféle függősége, ne játsszon értelmetlen játékokkal, ne nézzen butaságokat a tv-ben, szóval viselkedjen úgy, mint egy felnőtt, értelmes férfi. Szerintem aki 20-on felül ilyesmikkel tölti az idejét, hogy játékok és buta tv műsorok, azt nem szabadna felnőtt emberként kezelni.

- Jó lenne, ha mindkét szülője élne még és együtt is lennének és nem lenne semmi zűr a rokonai között, mert imádom a családi összejöveteleket, pl. karácsonykor meg egyéb alkalmakkor, és szeretem ha ezek szeretetben, békességben telnek és jókat lehet beszélgetni, szórakozni ilyenkor és nem azt kell hallgatni, hogy az anyja szidja az unokatestvérét az meg sértődötten ücsörög az asztal másik végén. Az egyik volt barátomnak sajnos eléggé rosszban voltak a rokonai, az ő családjával nem is nagyon lehetett ilyen összejöveteleket szervezni.

Van még 1-2 dolog, de ezek a leglényegesebbek, amikhez mindenképpen ragaszkodom. Nem értem, mi a problémájuk a barátaimnak ezekkel, szerintem ők túl lazán kezelik ezt a dolgot, hogy kikkel jönnek össze, én csak gondolok a jövőre is.

2014. nov. 12. 20:43
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy ezeket megkapd(ágyba reggeli,takarítás,stb), nagyon-de nagyon jól kell kinézned, különben marad a robot ;)
2014. nov. 12. 23:25
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, én hülye képes voltam komoly szándékkal olvasni ezt, de ahogy teltek a sorok, eljutottam odáig, hogy helyenként már felröhögtem...

Legyen okés a rokonsága? Ember te retekbe nőttél fel? Mi a bánat köze van ennek a kettőtök kapcsolatához?

Ne játszon értelmetlen játékkal? a játék sose értelmetlen, tekinte hogy a célja a szórakoztatás. Ha nekem tetszik, akkor az egy jó játék és van értelme számomra. Ugyan kiváncsi lennék ha leírnád az elmult hónap minden napját, hogy miket csináltál, mibe fogadjunk, hogy az "érett nő" azért nem is annyira érett.

És az utolsó: A reggeli persze okés lehet, de te mit adsz ezért? Minden este te csinálsz neki ágyba vacsit? mert ahogy nézem a házimunka az övé lenne, te mivel tanulsz, gondolom ő dolgozik, vagy tanul tök mindegy, de tömören te marha sokat akarsz.

Mellesleg a fele baromság, mert az égvilágon semmi köze nincs a kapcsolathoz. Na ennyi elég is mára, még lehet holnap visszanézek.

Az ideális kinézet legalább oké, az mindenkinek van egy, akit vagy megtalál vagy nem :)

2014. nov. 13. 01:53
 43/44 anonim ***** válasza:

Szerintem az általad leírt férfi nem létezik, de ha mégis nem valószínű, hogy valaha megismered és az se, hogy pont te kellenél neki.

Úgyhogy elkezdheted tervezni hogyan is fogod tölteni az elkövetkező magányos éveidet, amennyiben nem változtatsz ezeken a nevetséges elvárásokon.

23/n

2014. nov. 13. 11:55
 44/44 anonim ***** válasza:
Vagy ha te tartod el, és cserébe lehet főállású házvezető, selyemfiú és spermadonor.
2014. nov. 13. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!