Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítenek a páromnak a hülyeségei, nekem túl sok hiába mondom neki, nem fogja fel. Tapasztalatok?
Már egyikőnk sem tizenéves és ismerjük egymást egy jó ideje.
Tegnap pl. hívott,de nem tudtam felvenni és írtam neki egy sms-t, hogy "Mondd, kicsim." Visszaír, hogy "csak hallani akartam a hangod". WTF?
Vagy pl. aznap este más programom van és nem vagyok online és nem beszélünk este, de este ír hogy jó éjt, stb. Tudja, hogy úgyis reggel kapom meg, akkor pedig mi értelme van?
Azért írtam, hogy lány vagyok, mert az egyik válaszoló azt írta, hogy "dobjam a lányt".
De akkor sem értem, hogy minek jó éjszakát írni, amikor úgysem kapom meg, írjon reggel, hogy szép napot vagy akármi. Azért mert nem vagyok nyomoréknak hívni,
Inkább örülnöd kéne, hogy keres,hogy fontos vagy neki! Tudod hány ember össze tenné a kezét egy ilyen emberért, mint a barátod...?
Szegény srác... Sajnálom...
Egy csepp empátia sincs benned..
Nem érted...
Különböztök, mások az igényeitek.
Szépen ezt így mondd el neki is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!