Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekicsir.,. kérdése:

Elhagytak és nem bírom. Valaki segítsen. mit tegyek? elhagyott a szerelmem egy másik fiúért. mit tegyek? Nem birom ki

Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 11:06
1 2
 11/16 PearlDiver ***** válasza:
Átmeneti megoldás: GAMING
2014. nov. 12. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:

2 idézetet ajánlok:

"Igazságtalanságnak tűnik, hogy amennyiben az egyik fél megtagadja a visszatérést, a másiknak nem marad más választása, mint ezt a döntést elfogadni. Az emberi kapcsolatok természete azonban ilyen."

" - Miért zuhanunk a mélybe?

- Hogy megtanuljunk kimászni belőle."

2014. nov. 12. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Fáj, oké. Kisírtad magad, de azért nem kell drámázni. Legyél már férfi és viseld méltósággal. Ja, és ne legyél balek, hogy vissza akarod szerezni azt akit más kefélget.

A nők nem szeretik az érzelmi zsarolást. Mint megölöd magad és hasonlók. És a puhap..csöket sem kedvelik.

2014. nov. 12. 18:54
 14/16 A kérdező kommentje:

nem, nem volt ilyen...én reagáltam túl -.-

és most szívok.

2014. nov. 12. 22:40
 15/16 anonim válasza:
Élsz még?
2018. febr. 25. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:

IGEN!!!

Köszönöm kérdésed, kis túlzással 10 éve, hogy kiírtam a kérdést, sok mindenen átmentem azóta. A kérdésben említett lányt kb 3 év után tudtam elfelejteni, sajnos túl nagy árat fizettem érte, rászoktam a gyógyszerekre, alkoholra, drogokra, rengeteget jártam pszichológushoz, de végül sikerült az áttörés, sikerült megismerkednem egy lánnyal, aki feledtetni tudta velem. Aztán annak a kapcsolatnak is vége lett, de már azt jól tudtam kezelni, hagytam menni, legyen boldog stb. Aztán volt még 1-2 lány, 1-2 kapcsolat az életemben, de zátonyra futottak, sajnos kiderült, hogy a gyermekkoromból adódóan lelki problémáim vannak, amik egészen a mai napig elkísértek. Borderline személyiségzavarban szenvedek, már egészen kiskoromban kezdődhetett.

Dolgoztam, dolgozom, most van egy párkapcsolatom, ami eléggé léket kapott, aki ismeri, vagy emlékszik az ekicsir/ricsike nicknevet az tudja miről van szó. Sajnos megcsalt a jelenlegi barátnőm, mert csúnyán bántam vele, most ezt próbáljuk megoldani. Hát nem tudom, sok minden történt velem, lassan 10 év, valahogy az írásomon látszik némi szellemi/jellembeli fejlődés, de azt reméltem, hogy ennyi idő alatt sokkal többet fogok fejlődni, de úgy látszik nekem sokkal több idő kell a pozitív fejlődéshez. Visszaolvasva a rengeteg....nem is tudom minek nevezzem, amit itt műveltem, mindenkinek igaza volt, főleg azoknak akik azt írták, hogy "nyugi, jön majd másik" valóban jött.

A hiszti sajnos maradt, illetve ez a dráma amit csinálok, bár ez betudható a borderline állapotnak.

Éltem egy ideig határon túl, szép emlékeket gyűjtöttem, kiderült, hogy némileg, de tényleg csak némileg tudok felelőssegteljes férfi lenni, de végül ott is megbuktam.

Jelenleg csendben szenvedek, rossz érzéssel tölt el, hogy a barátnőm hűtlen volt velem, de valamilyen szinten a viselkedésem rátett, hogy ezt tette, szóval lecke, meg megoldani való van bőven. Boldogtalan vagyok, és kiégett is, ez az első párkapcsolatom amiben már nem érzem sem biztonságban, sem komfortosan magam.

Úgy érzem sokat öregedtem, lenyugodtam, az arcomon is látszanak az évek, a hajam is ritkul, hát most ez van.

Azért kerestem fel ezt a kérdést, mert eléggé ritkán van olyan itt, hogy évek múltán a kérdés kiírója beszámol a jelenlegi helyzetéről.

máj. 28. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!