Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés

1 éve és 3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nagyon szerelmes voltam, gyakran volt, hogy hazajöttem tőle és már akkor annyira hiányzott, hogy sírtam..most meg az utóbbi kb. 1-2 hétben azt vettem észre, hogy ha itthon vagyok nem is hiányzik, meg mintha azt érezném, hogy nem vagyok már szerelmes. Pedig mikor vele vagyok nagyon jó minden, szeretek vele lenni, de akkor most mégis mi van? Vele akarok maradni:(

21/L

2014. nov. 11. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Úgy látom te is megvetted a GTA V-öt...
2014. nov. 11. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
ps4 or xboxone?
2014. nov. 11. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:

1-es: :'D

A diagnózis: Elmúlt a szerelem. Ragaszkodás lett belőle.

2014. nov. 11. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Elmult a fellangolas. Most a szereteten kellene dolgoznod.
2014. nov. 11. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül baj, mert a ragaszkodás is szoros kapocs, és attól még szeretitek egymást. Én ezt úgy fogtam föl, hogy a kapcsolatunk új szintre lépett. és jobb volt, mert az elején még halálosan szerelmes voltam, de nem tudtam hogy mi lesz és féltem hogy rendben lesz-e a kapcsolatunk. Utána már természetes volt hogy együtt vagyunk és én úgy sokkal jobban éreztem magam.
2014. nov. 11. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!