Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a volt barátja iránt? Többi lent!
Új kapcsoltba kezdtem egy 18 éves lánnyal.. Minden jól indult eleinte.. Ellenben idővel rájöttem dolgokra, amik megzavartak... 2 hónap után megtudtam, hogy a volt barátja ott lakik nála, sőt volt, hogy egy ágyban aludtak.. Továbbá a facebookján, képeit lesve több olyat találtam, ahol a volt barátjával smárolnak.. Megpróbáltam ezt megbeszélni vele, de ez volt az utólagos válasza: "Szép emlékek és nem akarom leszedni őket..."
Arra, hogy ott lakik a volt barátja ennyit válaszolt: "Nem akarom, hogy elköltözzön!"
Akkor most mit érezhetnek egymás iránt? Játszik velem és a volt barátjával újra van valami köztük?
Javaslatok? Tanácsok?
Minden választ szívesen várok!
Én felkeresném a volt barátot és megkérdezném hogy is van ez ...Mert szerintem együtt vannak és te vagy az a bizonyos harmadik fél...
Vagy lebuktatod a csajt a pasinál és tiszta víz kerül a pohárba vagy maradhatsz simán csak a szerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!