Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még parasztlányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még parasztlányok? Akik most úgymond parasztosan képzelik el az életüket? Nem egy gyárba éhbérért dolgozni, hanem saját magának megtermelni az ételt pl?

Figyelt kérdés
Olyan, aki nem a mostani bocs a kifejezésért, kényes liba, aki a húst is csak csomagba látja, hanem akár meg is kopaszt egy tyúkot? Aki úgy képzeli el az életét, mint a nagyanyáink, nekünk már inkább dédnagyanyáink? Saját tanyán, esetleg falusi portán, jószágokkal körülvéve éljen? Ne eljárjon pár tízezerért dolgozni, hanem amennyire lehet, önellátásra törekedve, bio módon éljen? Ahány normálisnak tűnő csajnak elmondom ezt, úgy néz rám, mint valami teljes baromra. Hol találok valyon ilyen lányokat? Paraszti rendezvényeken is inkább csak divatparasztok vannak, aki felveszi a régi ruhát, aztán hazamegy, de 3 dalnál többet nem tud, ha netán szekéren megy is, a nemtudom milyen trágár zene megy, telefonról. És már lányoknál is. 17/f
2014. nov. 10. 23:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
20-as. Nézz szét Youtube-on, önellátás, stb címen. Mindenhez kezdeti tőke kell, aztán megy minden. De tudod, aki mer, az nyer! Nem lehet mindig csak tervezni. Mert 70 évesen azt veszed észre, hogy 50 évet végigdolgoztál, éhbérért, a családodat heti 2 nap láttad, és valaki(k) olyan dúsgazdag lett rajtad, hogy még az unokájának se kell dolgozni, ha el nem szórja. Figyelj, a föld nagy érték. Ma Magyarországon meg merem kockáztatni, hogy a legnagyobb. Évek során lehet félrerakni, persze tudom fizetni kell az áramért, a TB-t, a nyugdíjjárulékot, stb-t. De pl mire odakerülünk, lehet nyugdíj se lesz. Inkább elrakom az árát, és magamnak gyűjtögetek. Ha az egészet csinálod őstermelőként, akkor is évi pár tízezerből megvagy. És akkor árulhatsz a piacon, még boltokba is szállíthatsz, igaz, koréátozott mennyiséget, de akkor is. Meg van benne a pénz. És én annyit mondok, hogy aki akar Magyarországon boldogulni, az tud is. Ha elmennek innen, akkor így jártam. Remélem elérem azt, mint amit a dédszüleim, hosszú életet éltek, és csak az utolsó hónapokba voltak betegek. 85 évesen nem sokan kapálják meg a tengerit, és 90 évesen nem is sokan főznek már. Amúgy egy házért, meg pár hektár földért 10 perc alatt találsz olyat, aki eltart.
2014. nov. 12. 08:28
 22/24 anonim ***** válasza:
A legtöbb embernek kezdeti tőkéje nincs. Valószínűleg te is a szüleidtől kapod azt, amivel el tudsz indulni, de sokaknak nem tudnak adni a szülők semmit, és üres popsival kell elindulniuk az életben az iskolapadból kikerülve (ne hidd, hogy az állam majd támogat mindenkit, ha nem vagy valamilyen speciálisan kivételezett réteg, mehetsz a sóhivatalba...). Te valószínűleg belenőttél abba, amiről sokan csak álmodnak. Adj hálát érte, de ne hivalkodj ezzel a szerencsés helyzettel.
2014. nov. 12. 17:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Nézz szét egy kicsit az országban, kérdezd ki az embereket, talán felnyílik a szemed.

Én szeretem csinálni, amit tanultam, nem cserélném fel pár hektár földért mindentől távol, nekem ez volt a gyerekkori álmom. A falvakat ellepi és lelakja a kisebbség, munka nincs, a fiatalok máshova mennek, városba, külföldre.

2014. nov. 12. 17:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék majd egy tanyán élni. Lényegében pont úgy, ahogy leírtad. A ház mögött lenne egy erdő is. Lenne istálló, lovak, tehenek, sertés, tyúk, esetleg néha kacsa, vagy liba. Lenne szántóföld és konyhakert. Kutyák, macskák, esetleg egy kerti tó. Formára nyírt sövény és tuják. Aztán persze gyerekek is majd, akik eljátszanának a háziállatokkal :3
2014. nov. 14. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!