Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kegyes hazugság vagy inkább szemétség?
Figyelt kérdés
A suliba egy fiúval vagyok jóba, neki szoktam kiönteni a lelkemet, megbízok benne, fontos nekem. (sulin kívül nem szoktunk találkozni), de a barátomnak úgy állítottam be hogy ő csak egy idegesítő osztálytársam, akivel néha beszélek, de ha tudom inkább levakarom magamról.
Egyszerűen csak nem akarom hogy féltékeny legyen.
2014. nov. 10. 16:26
1/9 anonim válasza:
Szerintem azért illene a barátodnak is elmondani ezt. Mondd azt, hogy régóta van, és tényleg csak barátok vagytok..
2/9 anonim válasza:
Szerintem inkább mondd meg, hogy ő egy fiúhaverod. Ha véletlenül meglát titeket beszélgetni, utána nem biztos, hogy el fogja hinni, ha azt mondod csak haverok vagytok, még ha így is van (mert egyszer már hazudtál).
3/9 anonim válasza:
Csak egyet nem értek. Ha van szerelmed, az egyben a barátod is nem? Miért kell egy ilyen fiú külön ezekre? Jó, ez még annyira nem is gázos, de hogy kamuzol a pasidnak, az gáz.
4/9 anonim válasza:
Ez csak egy mocskos hazugság, semmi más, mondva csinált indokkal.
5/9 A kérdező kommentje:
Távkapcsolat. Alig tudunk találkozni.
2014. nov. 10. 16:38
6/9 anonim válasza:
pont azért kéne a barátoddal megbeszélni ezeket a dolgokat, ha távkapcsolat...mert akkor keveset taliztok és még azt a keveset is vele kéne megbeszélned nem egy másik sráccal. az biztos ha az én barátnőm lennél és ezt tennéd kivágnálak mint macskát szarni
7/9 anonim válasza:
Ha a barátodat idegesíti, hogy vele beszélgetsz, inkább mondd el neki. Emiatt a kapcsolatotok is tönkre mehet, ha titkolózol előtte.
8/9 anonim válasza:
Nagy butaságot csinálsz! Mi lesz, ha rájön a barátod, hogy hazudtál neki, vagy esetleg nem jön rá, de előveszi a haverodat, hogy hagyjon békén, mert panaszkodsz, hogy idegesíted, nem tudod levakarni?
Ezzel a buta kis hazugsággal két a számodra fontos ember bizalmát is örökre elveszítheted.
9/9 anonim válasza:
ez sztem szemét dolog volt, fel kell vállalni, ha már ennyire rendes veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!