Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen hogy valaha is lesz fiúm?
Pár napja már feltetted ezt a kérdést, privátban is írtam, arra sem válaszoltál. Összességében szerintem mindenki pozitívan válaszolt neked.
Most mi van? Nem hiszed el és sajnáltatni akarod magad, meg szrul érezni?
Valóban látni kéne, vagy legalább leírhatnád, hogy hol, mekkora felület, milyen súlyosan érintett. Volt egy osztálytársam, akinek meg volt égve a melle felett a bőr, nemrég szülte a negyedik gyereket a férjének. Egyébként én is szívesen összejöttem volna vele, mert amúgy nagyon szép és jó fej csaj.
Lehet, hogy te fújod fel túlságosan a dolgot, és a legtöbben simán elfogadnák. Szóval ne legyél olyan biztos benne, hogy nem kellesz senkinek. Szerintem sokan örülnének, ha együtt lehetnének veled.
Ha kiderülne hogy a bartnőm teste égett, de normális életet tud élni és nem érzékeny...
Könnyedén elfogadnám, teljesen beleszerelmesedtem a személyiségébe
Az csúnya baleset lehetett, sajnálom. Nem tudom, mennyire látszik a nyoma, de biztosan találsz valakit, aki elfogad így, ahogy vagy. Lehet, hogy elsőre kicsit riasztó, de ha valaki megismer és megszeret, akkor szerintem ez nem lehet akadály. Lehet, hogy sokkal nagyobb akadály az emiatt kialakult szégyenlősséged, mint maga a sebhely.
Egyébként normális lánynak tűnsz, én szívesen megismerkednék veled, és szerintem sokan mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!