Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány megcsalást lehet végigvin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány megcsalást lehet végigvinni zsinórban, hogy a párod ne kezdjen gyanakodni, és a legfontosabb h ne bukj le?

Figyelt kérdés

Eddig 1,5 éves kapcsolatom van, eddig négy csajt vittem ágyba diszkóból ezalatt, és eddig még okén megy, mindig megette azt a dumát h beb#*sztunk a haverokkal, néha még kicsit tetettem is a másnaposságot. Nem akarom elveszteni őt, de még fiatal vagyok és ki is akarom élni magam, hogy ne akkor jöjjön rám a csajozhatnék, amikor már nős leszek, mert ott nagyobb bukta lehet.

Van akinek tapasztalata?

24F (a bnőm 21/L)

2014. nov. 9. 17:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez tényleg komoly ez a kérdés?Kívánom,hogy találj egy ilyen nőt,aki ugyanezt teszi majd veled.Ha még fiatal vagy és csajozni akarsz,akkor minek barátnő?Éretlen vagy és gerinctelen.
2014. nov. 9. 19:29
 12/20 anonim ***** válasza:

# 10

Ha a (leendő) párod is így áll majd hozzá a hűség kérdéséhez, akkor kizárólag DNS teszt lesz, az amiből tudni fogod.

2014. nov. 9. 20:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Minden esetben csak DNS tesztből lehet tudni. Nincs olyan nő, aki ne inogna meg.
2014. nov. 9. 20:06
 14/20 anonim ***** válasza:

Érdekelne hogy néznél ha 1 szer is megcsalna...

te gyökér állat.. hogy lehet megcsalni valakit akit szeretsz..

akkor nem is szereted..

Inkább mond el neki az igazat... miért szenvedteted szegényke lányt??

Undorító vagy..

2014. nov. 9. 21:56
 15/20 A kérdező kommentje:

gondoltam h lesz 1-3 okvetetlenkedő hülye válasz, de...

te nagyon hülye vagy utolsó. hogy "szenvedtetném" amikor nem is tud róla, és nagyon szeretjük egymást alapvetően nagyon boldog mellettem és semmiről sem tud, épp azon vagyok, hogy ez továbbra is így maradjon.

2014. nov. 9. 22:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Minek barátnő, ha csajozni akarsz? Akkor nem kellene titkolnod előtte, sokkal több nőd is lehetne.

Egyszer csaljon meg téged, de nem ő, hanem a következő.

2014. nov. 10. 16:37
 17/20 anonim válasza:
Tom, hogy nem válasz a kérdésre, de azt szeretném megkérdezni, mit szólnál ahhoz, ha kiderülne, a barátnőd is megcsal? Akkor mitt tennél?
2014. nov. 11. 17:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Arra én is kíváncsi lennék.
2014. nov. 18. 11:04
 19/20 anonim ***** válasza:

40-50nel tart a "pasim"

eleg jol ismerheti az asszony.... :D uhhh

2014. nov. 20. 16:32
 20/20 anonim ***** válasza:

"nagyon szeretjük egymást"

Nem hinném, hogy ismered ezt a szót.

2014. nov. 20. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!