Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány megcsalást lehet végigvinni zsinórban, hogy a párod ne kezdjen gyanakodni, és a legfontosabb h ne bukj le?
Eddig 1,5 éves kapcsolatom van, eddig négy csajt vittem ágyba diszkóból ezalatt, és eddig még okén megy, mindig megette azt a dumát h beb#*sztunk a haverokkal, néha még kicsit tetettem is a másnaposságot. Nem akarom elveszteni őt, de még fiatal vagyok és ki is akarom élni magam, hogy ne akkor jöjjön rám a csajozhatnék, amikor már nős leszek, mert ott nagyobb bukta lehet.
Van akinek tapasztalata?
24F (a bnőm 21/L)
Szegény Lány !! Legyen már szived ember ha szeretnéd akkor nem csalnád meg , mint ahogy azt teszed most !
Tehát el akarod veszteni mert csalod össze vissza , fűvel-fával !! Szégyeld magad Szoknyafecér ágytúrista -.-
Szánalmas vagy ! SZÁNALMAS !!!!!!
Ásd el magad -.-
troll vs emberi hulladék
Kérem önöket h szavazzanak
Gondolkoztál már azon, hogy növeszthetnél gerincet?
Ha a (leendő) párod is így gondolkozik, mint te, akkor - ha valaha családot alapítasz - reális esélyed lesz rá, hogy más férfi gyerekét neveled majd fel abban a tudatban, hogy a sajátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!