Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom megvert. Jelentsem fel?
10-es vagyok: nem azt írtam, hogy a srác hibázott. De ez nem megoldás, nőket, gyereket nem verünk, ez alap. Bár gondolom a válaszadók más-más etnikumból valók és ott lehet a nőverés elfogadott. Én nem ezt láttam a szüleimtől.
De a válaszadótól ez a "Tudom megerdemeltem." annyira röhejesen hangzik. Ez arra utal, hogy a csaj nem kis mértékben érzi alsóbbrendűnek magát a sráchoz képest.
10/27-es
Ugyan miért lenne baj hogy a kérdező szégyelli, hogy megcsalta a párját, tán még büszkének is kéne rá lennie? Szóval a férfiak nem várhatják el a hűséget a nőktől? A nőknek nem kell felelősséget vállalniuk a tetteikért, nem kell bűnhődni a bűneikért? A nőknek csak jogai vannak, de kötelességei nem?
Szerintem jelentsd fel mindenképpen!
A testi sértés büntetőjogi kategória, míg a megcsalás baromira nem. Ettől még persze elítélendő, de nem indokolja azt, hogy megüssön vkit.
Igen, a nőknek is vállalni kell a tetteikért a felelősséget, és viselni a következményeket, de ennek a tettnek az az igazságod következménye, ha a pasi otthagyja a fenébe szó nélkül. Az teljesen jogos lenne.
Neked kell tudnod. Csak, hogy tudd mivel jár, rendőrség nyomozás (márha súlyos testi sértés azaz 8 napon túl gyógyuló) ha könnyű testi sértés az magánvádas. Egyik se kellemes és egyik sem rövid.
A pasid nem minősítem én nem gondolnám, hogy ez a megoldás. Ahogy a te tettedet sem minősítem. Tudom milyen mikor elragadnak az indulatok, de ilyen módon kifejezni elég primitív megoldás és nem megbízható emberre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!