Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom rapet hallgat, de már unom. Mit tegyek?
Én 22 éves vagyok, a barátom 23. Egy albérletben lakunk. Régebben ha náluk voltunk is énekelgetett, hallgatta a rapet, holott tudta, hogy nem vagyok odáig meg vissza érte. Szóltam neki, ekkor abbahagyta, e ha sétáltunk, akkor elkezdett rappelni. Ez a szokása a mai napig megmaradt. nem érdekelne engem, ha nem folyton olyanokat énekelne, hogy beveri valakinek a képét, meg ez k*r.Va, amaz meg r*b.Anc, ennek kiveri a veséjét, azt meg lesz*pAt.ja stb... soha olyat nem énekel, hogy de boldog, vagy de jó barátnője van, vagy élvezi az életet... csak ilyen bunkó stílusba jártas... 2 éve vagyunk együtt, eddig is zavart, de már elegem van ebből. Ha mondom neki, megharagszik. Nem érdekel ez a stílus, se az, hogy ő 2 éve menősködik és becsavarja a f*rkÁt a szomszéd bigének. Megkérdeztem, hogy miért kell folyton ezt hallgatnom és miért nem próbál valami pozitív zenét hallgatni? Azt mondta, hogy ezt szereti, nem tudja miért.... Oké, hogy szereti a rapet, mindenki más stílusú zenét szeret, ezzel nincs is bajom. De ha utcán vagyunk is spontán elkezd rappelni keménykedős szöveggel, holott pont önbizalom hiányos egyébként... Állandóan ez a mocskos, lealázó szöveg, tiszta depresszió... Meg ahogy a nőkről alkotnak véleményt... meg azt is rappeli.
Ez lelki ügy lehet nála?
Ez így éjjel fél kettőkor,hogy "becsavarja a F*arkát a szomszéd bigének... hát fetrengek :D
De nem lennék a helyedbe, ha nem hallgat a szép kérésre hogy hagyja abba akkor szólj be neki hogy pofánb*szod úgy hogy csak azt tudja kimondani hogy éhes..
Szerintem - már meg ne sértődj - szimplán csak kretén.
Te meg kezdj hangos death metált hallgatni és amikor ő elkezd rappelni,te kezdj hörögni :D
"holott pont önbizalom hiányos egyébként"
Ezekből a "keménykedős" szövegekből merít erőt.Ezekkel kompenzál.
"soha olyat nem énekel, hogy de boldog, vagy de jó barátnője van, vagy élvezi az életet"
Hát, ez nagyon aranyos volt. :)))) Nem is olvasom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!