Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom rapet hallgat, de már unom. Mit tegyek?
Én 22 éves vagyok, a barátom 23. Egy albérletben lakunk. Régebben ha náluk voltunk is énekelgetett, hallgatta a rapet, holott tudta, hogy nem vagyok odáig meg vissza érte. Szóltam neki, ekkor abbahagyta, e ha sétáltunk, akkor elkezdett rappelni. Ez a szokása a mai napig megmaradt. nem érdekelne engem, ha nem folyton olyanokat énekelne, hogy beveri valakinek a képét, meg ez k*r.Va, amaz meg r*b.Anc, ennek kiveri a veséjét, azt meg lesz*pAt.ja stb... soha olyat nem énekel, hogy de boldog, vagy de jó barátnője van, vagy élvezi az életet... csak ilyen bunkó stílusba jártas... 2 éve vagyunk együtt, eddig is zavart, de már elegem van ebből. Ha mondom neki, megharagszik. Nem érdekel ez a stílus, se az, hogy ő 2 éve menősködik és becsavarja a f*rkÁt a szomszéd bigének. Megkérdeztem, hogy miért kell folyton ezt hallgatnom és miért nem próbál valami pozitív zenét hallgatni? Azt mondta, hogy ezt szereti, nem tudja miért.... Oké, hogy szereti a rapet, mindenki más stílusú zenét szeret, ezzel nincs is bajom. De ha utcán vagyunk is spontán elkezd rappelni keménykedős szöveggel, holott pont önbizalom hiányos egyébként... Állandóan ez a mocskos, lealázó szöveg, tiszta depresszió... Meg ahogy a nőkről alkotnak véleményt... meg azt is rappeli.
Ez lelki ügy lehet nála?
Mutass meg neki egy jó Tankcsapda számot! Hátha megjön az esze. Ha ez sem segít, akkor csald meg velem!
Pusszanat
19/f
Én mindent meghallgatok, van egy-kettő jó ilyen szám is, amit szeretek. De inkább mást hallgatok :D Mutattam a barátomnak már számokat, de szerinte azok rosszak. Vele ellentétben soha nem szoktam énekelgetni, csak amikor már elegem van, akkor szoktam az "én kicsi pónimat" eldúdolászni :DD Akkor szokta venni a lapot, mivel nyilván csak hülyeségből éneklem :D
Azért választottam Őt, mert olyan félénk volt, aranyosan bizonytalan. Alig volt barátja, csak őket fogadja el, na meg végre engem is :D Állatokat is mentek, pátyolgattam őket mindig is, lehet innen ered nekem ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!