Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy kiszerettem belőle? Vagy csak kezdek?
Ugyanez a helyzet velünk is. Épp a héten jött rám az az érzés,hogy a párom teljesen közömbössé vált számomra. Nem is vártam már, hogy hétvégén végre találkozhatok vele. de aztán együtt töltöttük a pénteket és a szombatot. Minden érzésem visszatért, megint lángolok :)
Csak az a baj, hogy nem ez az első eset, hogy elmúlik és visszatér az érzés. Szörnyű érzés..Nem tudom mi a megoldás!
Mi nem éltünk mindig távkapcsolatban. A gimi alatt minden nap együtt voltunk, és nagyon jó is volt. Most meg csak akkor jó, mikor tudunk találkozni. De csak 3-4 hetente tudunk. A köztes időszak meg pokol...:( Megoldaná a helyzetet, ha egy helyen tudnánk tanulni, ha együtt laknánk. Így viszont félek közel a vég...Olyan borzasztó lenne, ha a távolság tenne tönkre egy tökéletesnek induló kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!