Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a problémám? Mit tanácsoltok.
Szóval 185cm magas, fekete hajú, világoskék szemű, sportos srác vagyok.
A lányoknak bejövök,de nem váltogatom őket sűrűn de most is van barátnőm,de egyiket sem csaltam meg nem szokásom inkább szakítok.A magas modell alkatú, szolis lányok az esetem.
A suliba ahova járok van egy lány akinek tudom hogy 2 éve tetszem, minden nap ugyan abban az időben arra jön ahol akkor tartózkodom, csak hogy lásson.
A helyzet hogy nem az esetem, alacsony, hosszú szőkésbarna hajú, zöld szemű, nem vékony de nem molett,világosabb bőrű.Legutóbb szülinapomra kaptam tőle egy régi kisebb autó modellt, mert tudja hogy régóta gyűjtöm őket.
Meg is lepődtem mert eddig néha beszéltem vele 1-2 szót, ha kérdezett valamit.
Szóval nem az én világom. Viszont 2 hete nem is láttam eltűnt, és furcsa mert hiányzik hogy nem köszön rám minden nap ahogy tette,nem értem miért nem voltam vele olyan kapcsolatban.
Aztán kiderült hogy bepasizott, egy olyan vele kaliberűvel,és ez engem zavar és nem értem miért.
A jelenlegi barátnőm se érdekel már,csak elvagyok, de nem értem mert én nem tudnék egy ilyen tipusú lánnyal járni,hogy nézne ki mellettem.
Annyira pedig nem is ismerem, hogy ezek a dolgok zavarjanak.Kerül engem,rám se néz pedig nem bántottam..de olyan hiányérzetem van. Mi a gondom?
Akkor elmondom én neked, milyen ez a másik oldalról, mert végigjártam....
Közel 4 évig jártam egy fiú után bolond módon. Olyanokat tudtam róla, amit az aktuális barátnője nem. Próbáltam mindig úgy időzíteni, hogy ott legyek ahol Ő. Mindez hiábavaló volt, mert a szép kék szemével bambán bámult rám és nem tudott hová tenni. Végignéztem a csajozásait, azt is mikor barátnőmmel összejött holott barátnőmről tudtam ezt-azt, amit a fiú nem és később a saját maga bőrén tapasztalta meg. Nagyon nehéz volt. Ilyenkor többet lát az ember, mint a másik hinné. Láttam, hogy boldogtalan, nem leli a helyét senki mellett. Szerintem ez a lány is tudja rólad, hisz te magad mondtad, hogy csak úgy jólelvagytok az aktuális barátnőddel. Saját magamat kínoztam éveken át. Ráadásul én elkövettem azt a hibát, hogy kérésére "barátok" lettünk. Azt a poklot nem kívánom senkinek, amit átéltem az utolsó egy évben. Engem hívott, ha volt valami, én vigasztaltam, ha fájt neki valami, én sírtam, ha Őt bántotta valami még balhét is bevállaltam miatta, miközben szépen lassan felőröltem önmagamat. Végül egy napon felkeltem, és megembereltem magam, hogy én többet nem keresem Őt. Nem volt egyszerű kitörölni négy évet az életemből. Először kérdőjeleket hagyta benne, hogy miért, nem értette. Jóval később, felnőtt fejjel fogta fel csupán. Azóta az én ujjamra gyűrűt húztak, boldog vagyok a párommal, tervezzük a gyermekeket is és most már az a fiú csak hóhulláskor jut eszembe néha-néha és az a fiú, bár valójában már férfi, egyedül van még mindig. Egy éve talán, hogy összefutottunk és akkor már értette és azt mondta, hogy egyedül azt sajnálja, hogy meg sem próbált szeretni.
Azt javaslom, hogy ne feszegesd most már ezt. az, hogy ez a helyzet zavar az emberi egoizmusból fakad. Valahol az életed egy részévé vált és most hirtelen kivonta magát belőle. Élni akar, létezni, lenni valaki számára a tökéletes, ne vedd e ezt tőle. Ne ítéld arra Őt, amire én ítéltem magamat és ne játssz a sorssal, hogy olyat mondj 10-15 évvel később, amit én hallottam egy távoli múltba vesző emléktől.
Most màr csak azèrt is bepróbàlkozok holnap a lànynàl.
Legalàbb kiderül szeret e mèg.Vègülis ha szereti az új pasijàt akkor èn elvileg màr nem szàmítok neki, így nem èrek el nàla semmit.Ha igen akkor annak a szerelemnek úgyis lőttek.
Látom, hogy egy szót sem fogtál fel az egészből, de akkor mire volt jó a kérdés, ha úgysem hallgatsz itt senkire?
Csak mész a saját nagyon okos fejed után és hidegen hagy, hogy közben mit csinálsz más emberekkel.
Minősíthetném ezt, de inkább tartom a számat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!