Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan huszonéves pasik, akik nem önbizalomhiányosak és ismerkednének? 23/L

Figyelt kérdés

2014. nov. 7. 22:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%

Előző, attól, hogy valaki önbizalomhiányos volt, de kilábalt belőle, még nem muszáj majommá válnia :D

A te barátod nem a megnövekedett önbizalomtól lett ilyen gyökér, hanem mert amúgy is az.

Nekem is van önbizalmam, igaz elszállva sem vagyok magamtól. Mégsem tudnám megcsalni azt a lányt akit szeretek. Bár sokan már úgy vannak a párjukkal( fiúk is-lányok is), hogy nem is szeretik, csak kihasználják.

A jó példa az egyik csajszi ismerősöm. Egyáltalán nem szerette magát, de a pasija nagyon jó arc, és mellette sokat fejlődött sok szempontból. Önismeretileg is. Mégsem lett belőle rib, hanem már nagyon sok éve nagyon jól megvannak :)

2014. nov. 7. 22:54
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
Nem azt mondtam, hogy mindenki ilyenné válik, aki önbizalom hiányos, de soha többet... és sajnos a baráti körből többen is jártak így. Zsákbamacska egy önbizalom hiányos ember.. :)
2014. nov. 7. 22:58
 23/30 anonim ***** válasza:
ez igaz :) Mjuk nekem még nem volt barátnőm, de csajos osztályba jártam. Elég volt. Normális nő kell....:D
2014. nov. 7. 23:01
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem volt gyökér, tök aranyos volt, cuki, nem volt ennyire paraszt... csak azzá vált, ahogy lett önbizalma...

Elmesélem egy barátnőm történetét. Vak fiúval jött össze, kollégisták voltak, mindenki támogatta a fiút. A barátnőm husibb darab, de nagyon segítőkész, aranyos és tanult. A lényeg, hogy neki bizony megfelelő önbizalma volt, elfogadta önmagát, ember maradt. Összejött a fiúval, 2 év múlva dobta a FIÚ (aki vak és a barátnőm rendkívül sokat támogatta, segített neki), hogy már kiszeretett belőle és még nem élte ki magát... ember... a barátnőm felhozta egy olyan szintre, hogy legyen nagy önbizalma (ismertem a csávót, mindenkinek biztatnia kellett, nyilván sajnáltuk is) aztán ez lett belőle... találkoztam többször velük, ahogy a vége felé már beszélt a barátnőmmel az a tuskó...

2014. nov. 7. 23:04
 25/30 anonim ***** válasza:
Nekem 20 évesen lett először barátom :D :D Addig magamnak való voltam :D :D
2014. nov. 7. 23:07
 26/30 anonim ***** válasza:

Ezért kell elkerülni az olyan embereket, akiket fel kell hozni :) A "felhozás" nem a társ dolga.

Hú hogy mondjam.:D Sztem egy kapcsolatban nagyon fontos az, hogy mindkét fél előre jusson, és fejlődni tudjon, de a másikra támaszkodni, és kvázi tőle várni az előrejutást nagyon nagy hiba. Éppen ezért meg kell előzni az ilyen eseteket. Amúgy 2 év nem is olyan kis idő.

2014. nov. 7. 23:08
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha valaki önbizalom hiányos "társat" szerez, annak már eleve fel kell hoznia egy szintre, mert az egyik önbizalomhiánya gátolja a másikat is dolgokban! :)
2014. nov. 7. 23:13
 28/30 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha saját magát próbálná meg felhozni? :D

Ezt mi pszichón úgy szemléltettük, hogy a tanár kihívott egy srácot, hogy fussanak el a terem végébe. Elfutottak oda meg vissza. Aztán a tanár megkérte, hogy támaszkodjon rá a vállára és álljon fél lábra. Mondanom sem kell, hogy estek-keltek.

2014. nov. 7. 23:16
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy egy kapcsolatban maga húzza fel magát, vagy a másiknak kel húznia-vonnia :)
2014. nov. 7. 23:19
 30/30 anonim ***** válasza:
vannak :D én pl eszméletlen helyes vagyok hál Istennek
2014. dec. 4. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!